Кокосов пай
Необходими продукти:
За тестото:
1 яйце
1 ч. ч. кисело мляко
3/4 ч. ч. захар
10 грама бакпулвер
1,5 ч. ч. брашно
За плънката:
3/4 ч. ч. захар
100 грама кокосови стърготини
1 пак. ванилова захар
За заливка:
1 ч. ч. сметана с 20% масленост
Начин на приготвяне:
Направете тесто от посочените за него продукти. Смесете в сух съд захарта, кокосовите стърготини, ваниловата захар и получената смес разпределете върху тестото. Сложете да се пече в около 25-30 минути при 180-200 градуса (зависи от фурната). Внимавайте кокосовите стърготини да не прегорят, може да покриете пая с фолио 10 минути след началото на печене. Полейте готовото кокосово вълшебство с чаша сметана, докато е още горещо и поднесете.
Бон апети!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ESN FLAV'N TASTY ПОДСЛАДИТЕЛ прах 250 г
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Сиропиран сладкиш от орехи с коняк и канела
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
- Желиран крем с кокосово мляко
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Кокосови сладки от три продукта
- Орехов сладкиш с кондензирано мляко и разтопен шоколад
- Гулаб Джамун
Коментари към Кокосов пай