Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Кашкавален коблер с кайма и лук

Кашкавален коблер с кайма и лук

от 17 март 2016г.
Кашкавален коблер с кайма и лук - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

500 грама кайма
2 супени лъжици олио
2 супени лъжици брашно
500 грама лук
2 супени лъжици кетчуп
дафинов лист, сол и смлян черен пипер

За тестото:

2 чаени чаши брашно
100 грама охладено масло
150 грама настърган кашкавал
сол на вкус
1 чаена лъжица сос Табаско

Начин на приготвяне:

Сгорещете олиото в тиган и изпържете каймата и лука до златисто. След това прибавете брашното, кетчупа, подправките и разбъркайте всичко старателно.

Изсипете брашното в купа и към него прибавете охладеното масло. Стрийте до получаването на фини трохи, след което подсолете, добавете соса и настъргания кашкавал. Започнете да наливате по малко вода, докато се получи меко тесто.

Загрейте фурната до 180 градуса.

В подходяща форма разпределете каймата и поставете във фурната за 20-30 минути.

През това време оформете тестото като колбас и го нарежете на парчета с дебелина от 2 сантиметра. Подредете ги върху слоя кайма и върнете във фурната за още 35-40 минути, докато ястието придобие златист цвят.

Поднесете коблера горещ.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Пита от сирене и кашкавал с чесън, мащерка и риган Пита от сирене и кашкавал с чесън, мащерка и риган
  • Печени тиквички с кайма, ориз и домати на фурна Печени тиквички с кайма, ориз и домати на фурна
  • Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела Лазаня от патладжани с кайма, пармезан и моцарела
  • Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел Запеканка от кайма и патладжани със сос Бешамел
5.0/5 1 оценка

Коментари към Кашкавален коблер с кайма и лук

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Кашкавален коблер с кайма и лук
    www.framar.bg 
    на 23 May 2025 в 05:42
    Коментирайте "Кашкавален коблер с кайма и лук"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Запеканка от спанак със сирена, чесън и гъби
  • Тутманик
  • Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
  • Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
  • Тиквички на фурна с домати и картофи
  • Как правилно да замразим различните видове тесто
  • Запеканка от спанак с яйца
  • Зеленчукова запеканка с извара
  • За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
  • Запеканка от тиквички с лук и кашкавал
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2066 дни, 13 часа и 55 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2179 дни, 18 часа и 5 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Услуги в България на speedybook.pro

преди 6 дни, 17 часа и 46 мин.

Какво представлява прозяването

преди 11 дни, 8 часа и 46 мин.

Кои са летните фестивали, които ще посетите?

преди 11 дни, 8 часа и 58 мин.

Шалгам - сок от виолетов морков за детоксикация

преди 11 дни, 9 часа и 5 мин.
Всички

АНКЕТА

Прозрачна ли е благотворителността в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХИГРОСКОПИЧЕН ПАМУК COTTON LINE СОФТ 200 г

ПАМУК СОФТ ХИГРОСКОПИЧ. 100г COTTON LINE

ЕСТЕСТВЕН ПЕРФОРИРАН ПАМУК СИЛКЛАЙН ЛУКС 70 г

МЕДИЦИНСКИ ПАМУК СЕПТОНА 70 гр.

МЕДИЦИНСКИ ПАМУК СЕПТОНА 100 гр.

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

МАГНАЛАБС АНДРОГРАФИС МАГНАВИР капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 май 2025г. в 11:00:49

ВИТАМИН B6 капки 30 мл ОМЕГА ВИТА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 май 2025г. в 10:58:27

НЕРВОХИЛ Н таблетки * 50

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 май 2025г. в 10:56:11

ДАЛАЦИН C твърди капсули 300 мг * 16 PFIZER

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 май 2025г. в 10:55:06

ТАЗЕКТАН капсули 500 мг * 15 МОНТАВИТ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 22 май 2025г. в 10:54:39
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival