Каша от сирене със суроватка
Необходими продукти:
150 милилитра суроватка (или обезмаслена течна сметана)
350 грама прясно сирене
150 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Налейте суроватката в тенджера с дебело дъно, поставете върху котлона и сгорещете, но не допускайте течността да заври.
Прибавете натрошеното сирене, подсолете на вкус и бъркайте старателно, докато се получи еднородна смес.
Тогава, без да спирате да бъркате, сложете брашното. Нека ястието се приготвя, докато на повърхността се отдели мазнината.
Кашата е готова, поднесете я веднага.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г 2973
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С ПЛОДОВЕ 190 г
ХИП ИНСТАНТНА БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША ОВЕС 200 г 30401
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г 3141-03
УАН ПРОТЕИН ИНСТАНТ ОВЕСЕНИ ЯДКИ 3 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тутманик
- Рецепти за сирене пане
- Софт храни
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Запеканка от спанак с картофи, чесън и сирена
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
- Козето сирене – особено полезна храна
Коментари към Каша от сирене със суроватка