Каша от сирене със суроватка

Необходими продукти:
150 милилитра суроватка (или обезмаслена течна сметана)
350 грама прясно сирене
150 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Налейте суроватката в тенджера с дебело дъно, поставете върху котлона и сгорещете, но не допускайте течността да заври.
Прибавете натрошеното сирене, подсолете на вкус и бъркайте старателно, докато се получи еднородна смес.
Тогава, без да спирате да бъркате, сложете брашното. Нека ястието се приготвя, докато на повърхността се отдели мазнината.
Кашата е готова, поднесете я веднага.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
ХИП ИНСТАНТНА БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША ОВЕС 200 г
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Запечено сирене с лук и домати
- Софт храни
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
Коментари към Каша от сирене със суроватка