Каша от сирене със суроватка
Необходими продукти:
150 милилитра суроватка (или обезмаслена течна сметана)
350 грама прясно сирене
150 грама брашно
сол
Начин на приготвяне:
Налейте суроватката в тенджера с дебело дъно, поставете върху котлона и сгорещете, но не допускайте течността да заври.
Прибавете натрошеното сирене, подсолете на вкус и бъркайте старателно, докато се получи еднородна смес.
Тогава, без да спирате да бъркате, сложете брашното. Нека ястието се приготвя, докато на повърхността се отдели мазнината.
Кашата е готова, поднесете я веднага.
Добър апетит!
Снимка: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
ХИП ИНСТАНТНА БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША ОВЕС 200 г 30401
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С ПЛОДОВЕ 190 г
УАН ПРОТЕИН ИНСТАНТ ОВЕСЕНИ ЯДКИ 3 кг
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г 3141-03
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С ЯБЪЛКИ И КРУШИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Супи от мляко и млечни продукти
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Софт храни
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Вина и сирена - кое с какво?
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Тутманик
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
Коментари към Каша от сирене със суроватка