Пълнени хлебчета с бекон, зелен лук и кашкавал

Необходими продукти:
хлебчета (броят им зависи от големината) или франзела
5 яйца
1/3 чаена чаша сметана
100 грама бекон или шунка (нарязани на ситно)
100 грама кашкавал
зелен лук
сол и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Направете V-образен разрез с ножа върху питките, дълбочината му да бъде 1,5 - 2 см. Изпържете бекона или шунката, докато придобият хрупкава коричка. Нарежете лука, кашкавала настържете. Смесете яйцата и сметаната, разбийте леко и към тях прибавете останалите продукти, които вече подготвихте.
Подмажете тава с масло, сложете в нея хлебчетата (може цяла франзела) и изсипете плънката в направения по-рано разрез. Поставете във фурната за 15 - 20 минути и когато тази вкуснотия се запече, може да й се насладите. Ако желаете, нарежете на парчета, преди да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
ХИП ИНСТАНТНА БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША ОВЕС 200 г
КАЛОИДОН ПЛЮС гел 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Ползи и вреди на червения лук
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пилешки дробчета с лук
- Как да извадим лука и да го съхраним здрав до другото лято?
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
Коментари към Пълнени хлебчета с бекон, зелен лук и кашкавал