Пълнени хлебчета с бекон, зелен лук и кашкавал
Необходими продукти:
хлебчета (броят им зависи от големината) или франзела
5 яйца
1/3 чаена чаша сметана
100 грама бекон или шунка (нарязани на ситно)
100 грама кашкавал
зелен лук
сол и други подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Направете V-образен разрез с ножа върху питките, дълбочината му да бъде 1,5 - 2 см. Изпържете бекона или шунката, докато придобият хрупкава коричка. Нарежете лука, кашкавала настържете. Смесете яйцата и сметаната, разбийте леко и към тях прибавете останалите продукти, които вече подготвихте.
Подмажете тава с масло, сложете в нея хлебчетата (може цяла франзела) и изсипете плънката в направения по-рано разрез. Поставете във фурната за 15 - 20 минути и когато тази вкуснотия се запече, може да й се насладите. Ако желаете, нарежете на парчета, преди да поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ МЛЕЧНА КАША С БИСКВИТИ 190 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША БИО СВЕЖИ ПЛОДОВЕ 250 г
ХИП ИНСТАНТНА КАША С БАНАН И ПРАСКОВА 250 г
ХИП ИНСТАНТНА БЕЗМЛЕЧНА БИО КАША ОВЕС 200 г
НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Руладини с бекон на фурна
Коментари към Пълнени хлебчета с бекон, зелен лук и кашкавал