Царевична каша с бекон, домати и моцарела

Необходими продукти:
400 грама царевично брашно
1 голям домат
150 грама настъргана или нарязана моцарела
вода в съотношение 1:3
4 ивици бекон
магданоз и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Налейте водата в подходящ съд и поставете на котлона, за да заври. Когато това стане, прибавете царевичното брашно и сварете каша. Приготвя се в продължение на около 15 минути, като през това време разбърквате. Към нея прибавете настърганото сирене и разбъркайте. Добавете нарязаните на малки кубчета домат, бекон и зелени подправки по избор. Разбъркайте отново.
Ястието е готово за поднасяне.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Пилешко филе Капрезе
Коментари към Царевична каша с бекон, домати и моцарела