Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Солен щрудел с плънка от бекон, лук и кашкавал

Солен щрудел с плънка от бекон, лук и кашкавал

от 05 ное 2015г.
Солен щрудел с плънка от бекон, лук и кашкавал - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти

За тестото:

500 грама брашно
250 милилитра топло мляко
1 чаена лъжица суха мая
1 чаена лъжица сол
1 чаена лъжица захар
50 грама масло
2 яйца


За плънката:

150 грама бекон
1 средна глава лук
100 грама кашкавал
2 супени лъжици нарязан магданоз

 

Начин на приготвяне:

Налейте топлото мляко в голяма купа и разтворете в него маята. Прибавете яйцата, солта, захарта, маслото и брашното. Замесете еластично тесто, което оставете на топло място да втаса.

Нарежете бекона на малки парчета и го изпържете до златисто в нагорещен тиган, след това прибавете нарязания на ситно лук, а няколко минути по-късно и магданоза. Разбъркайте всичко и изключете котлона.

Настържете кашкавала с помощта на едро ренде.

Включете фурната да загрява (180 градуса).
Разточете втасалото тесто, оформяйки правоъгълен пласт с размери 10 х 30 сантиметра. Разпределете плънката по повърхността, поръсете с настъргания кашкавал и навийте руло. Сложете го в подходяща форма. Може да намажете с яйце и да поръсите със сусамови семена, ако желаете. Оставете рулото да втаса (около 20 минути), след което изпечете в загрятата фурна в продължение на около 35-40 минути.

Поднесете го топло.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Рулца от рибено филе с гъби, лук и орехи Рулца от рибено филе с гъби, лук и орехи
  • Рулца от тиквички с плънка от пилешко, кашкавал и чесън Рулца от тиквички с плънка от пилешко, кашкавал и чесън
  • Картофени рула с пилешка плънка и кашкавал Картофени рула с пилешка плънка и кашкавал
  • Рулца от шунка с гъби и кашкавал Рулца от шунка с гъби и кашкавал
4.7/5 3 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
150.50лв.

РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл

Безплатна доставка за България!
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
8.40лв.

БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл

911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
16.90лв.

911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
42.50лв.

КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
2.60лв.

ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
17.90лв.

АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г

Коментари към Солен щрудел с плънка от бекон, лук и кашкавал

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Солен щрудел с плънка от бекон, лук и кашкавал
    www.framar.bg 
    на 03 July 2025 в 17:46
    Коментирайте "Солен щрудел с плънка от бекон, лук и кашкавал"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
  • Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
  • Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
  • Тиквички на фурна с домати и картофи
  • Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
  • Ползи и вреди на червения лук
  • Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
  • Пилешки дробчета с лук
  • Как да извадим лука и да го съхраним здрав до другото лято?
  • Сос от сирена с прясно мляко и лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2108 дни, 2 часа

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2221 дни, 6 часа и 10 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 6 дни, 1 час и 57 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 7 дни, 18 часа и 39 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 20 дни, 1 час и 30 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 20 дни, 8 часа и 31 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДАРОВИТА КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г

ЛЮКСЕОЛ ЧАЙ Ф-Р РАСТЕЖ КОСА * 30 337925

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО СУХО КОСА/ТЯЛО 100мл 335419

КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 G ЗЛАТИСТО ТЪМНО КЕСТЕНЯВО

БЕТИНА БАРТИ СВЕЖА МЕНТА ДУШ ГЕЛ 500 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 17:45:48

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: Дамян Стоянов от 03 юли 2025г. в 17:15:49

Задължително ли е да купите подарък на лекуващия лекар/персонала след изписване от болницата?

Коментар на: Дафи от 03 юли 2025г. в 16:33:57

Ревматоиден артрит

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:11:03

СОДА ЗА ПИЕНЕ таблетки * 30 НИКСЕН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:09:18
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival