Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка

Необходими продукти:
5 средни картофа
100 грама кашкавал
100 грама галета
2 яйца
3 супени лъжици брашно
сол, черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете картофите цели до готовност, след това обелете и настържете. Към тях прибавете яйцата, брашното и подправките. Разбъркайте хубаво всичко.
Нарежете кашкавала на тънки и дълги парчета.
С навлажнени ръце оформете слоеве от картофеното тесто и във всеки от тях сложете по парче кашкавал. Затворете с "тестото" и оваляйте рулцата в галета, след което изпържете в нагорещено олио от всички страни до получаването на златиста апетитна коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Цветни рулца от тортила питки
- Картоф
- Пилешки гърди с фурми
- Ягодово руло
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Веган картофи с кашу сос
- Печени зеленчуци с гарам масала
- Сварени пресни картофи с чесън, риган и масло
- Печени рибени рулца с плънка от ананас и орехи
Коментари към Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка