Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка
Необходими продукти:
5 средни картофа
100 грама кашкавал
100 грама галета
2 яйца
3 супени лъжици брашно
сол, черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете картофите цели до готовност, след това обелете и настържете. Към тях прибавете яйцата, брашното и подправките. Разбъркайте хубаво всичко.
Нарежете кашкавала на тънки и дълги парчета.
С навлажнени ръце оформете слоеве от картофеното тесто и във всеки от тях сложете по парче кашкавал. Затворете с "тестото" и оваляйте рулцата в галета, след което изпържете в нагорещено олио от всички страни до получаването на златиста апетитна коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Цветни рулца от тортила питки
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
Коментари към Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка