Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка

Необходими продукти:
5 средни картофа
100 грама кашкавал
100 грама галета
2 яйца
3 супени лъжици брашно
сол, черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете картофите цели до готовност, след това обелете и настържете. Към тях прибавете яйцата, брашното и подправките. Разбъркайте хубаво всичко.
Нарежете кашкавала на тънки и дълги парчета.
С навлажнени ръце оформете слоеве от картофеното тесто и във всеки от тях сложете по парче кашкавал. Затворете с "тестото" и оваляйте рулцата в галета, след което изпържете в нагорещено олио от всички страни до получаването на златиста апетитна коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Цветни рулца от тортила питки
- При високо кръвно изяжте 1 банан или 1 небелен картоф
- Пълнени патладжани с кайма, домати и кашкавал
Коментари към Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка