Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка

Необходими продукти:
5 средни картофа
100 грама кашкавал
100 грама галета
2 яйца
3 супени лъжици брашно
сол, черен пипер и други подправки по ваш избор и на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете картофите цели до готовност, след това обелете и настържете. Към тях прибавете яйцата, брашното и подправките. Разбъркайте хубаво всичко.
Нарежете кашкавала на тънки и дълги парчета.
С навлажнени ръце оформете слоеве от картофеното тесто и във всеки от тях сложете по парче кашкавал. Затворете с "тестото" и оваляйте рулцата в галета, след което изпържете в нагорещено олио от всички страни до получаването на златиста апетитна коричка.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Картофени кошнички с вкусна плънка
- Картофени кошнички с бекон, кашкавал и сирене
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сладък картоф
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Как да получим 15 килограма картофи само от 1 картоф на 4 квадрата площ?
- Картофени кошнички с киноа, гъби и пушено сирене
- Картоф
- Пилешки гърди с фурми
- Ягодово руло
Коментари към Картофени рулца с кашкавал в хрупкава панировка