Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 пакетче рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Размразете рулцата от раци.
Настържете кашкавала, смесете го с двете яйца, добавете майонезата и няколко ситно нарязани или счукани скилидки чесън.
Потопете рулцата в получената панировка и изпържете в нагорещено олио.
Поднесете студени.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН ПРОЧИСТВАНЕ НА ПИКОЧНАТА КИСЕЛИНА капсули * 60
СУИС ЕНЕРДЖИ ЧЕРЕН ЧЕСЪН + ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА B капсули * 20
ГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Употреба на чесъна в Аюрведа
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Цветни рулца от тортила питки
- Лечебни ползи от чесън
- Пилешки гърди с фурми
- Ягодово руло
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Чеснова майонеза със зехтин
- Картофени рулца в тесто
Коментари към Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън