Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 пакетче рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Размразете рулцата от раци.
Настържете кашкавала, смесете го с двете яйца, добавете майонезата и няколко ситно нарязани или счукани скилидки чесън.
Потопете рулцата в получената панировка и изпържете в нагорещено олио.
Поднесете студени.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАРЛИЦИН КАРДИО таблетки 350 мг * 90 NATURE'S WAY
ЛЕПАРАЦИД сироп за деца 50 мл ДОЛЕРАН ФАРМА
МИЛВА ШАМПОАН С ЧЕСЪН И ХИНИН ЗА УСКОРЕН РАСТЕЖ НА КОСАТА 200 мл
УРО КОНТРОЛ ХЕЛП капсули * 30
НовЧЕСЪН (ЛУКОВИЦА) капсули 580 мг * 100 NATURE'S WAY
ПРОМОИМУННА ФОРМУЛА капсули * 30 DR. GREEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Цветни рулца от тортила питки
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън