Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 пакетче рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Размразете рулцата от раци.
Настържете кашкавала, смесете го с двете яйца, добавете майонезата и няколко ситно нарязани или счукани скилидки чесън.
Потопете рулцата в получената панировка и изпържете в нагорещено олио.
Поднесете студени.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АСАМ КРОЙТЕРХОФ ШАМПОАН С ЧЕСЪН И ФИТОКОМПЛЕКС 500 мл
БИОХЕРБА ТИНКТУРА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА С ГЛИЦЕРИН (БЕЗ АЛКОХОЛ) 100 мл
ХАЙЪР НЕЙЧЪР МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ капсули * 180
Безплатна доставка за България!ЧЕРЕН ЧЕСЪН капсули 600 мг * 30 & & HOLLAND & BARRETT
ЧЕСЪН без мирис екстракт капсули * 100 GNC
КФД НУТРИШЪН СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ С АРОМАТ НА ЧЕСЪН 201 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Облекчете синузита с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Лечебни ползи от чесън
- Рулца от тортила питка с апетитка
Коментари към Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън