Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 пакетче рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Размразете рулцата от раци.
Настържете кашкавала, смесете го с двете яйца, добавете майонезата и няколко ситно нарязани или счукани скилидки чесън.
Потопете рулцата в получената панировка и изпържете в нагорещено олио.
Поднесете студени.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС ЧЕСЪН капсули 500 мг * 120
ПРОМОХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР капсули * 60
ПАРАЗИТАКС капсули * 60 БИОТИКА
МЕТАБО ЛИПИД капсули * 60 SUN WAVE
АУРА ХЕРБАЛС ИМУНИТЕТ тинктура 200 мл
НовЧЕСЪН МАСЛО капсули * 360 ASCOPHARM
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Цветни рулца от тортила питки
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън