Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 пакетче рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Размразете рулцата от раци.
Настържете кашкавала, смесете го с двете яйца, добавете майонезата и няколко ситно нарязани или счукани скилидки чесън.
Потопете рулцата в получената панировка и изпържете в нагорещено олио.
Поднесете студени.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА тинктура 100 мл
ХЕРБА ФИКС ГОЛФИКС капсули * 60
БИОХЕРБА ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули 10 мг * 150
БИОХЕРБА ТИБЕТСКИ КАПКИ НА ЖИВОТА + ЖЕЛЯЗО БЕЗАЛКОХОЛЕН ИЗВЛЕК 100 мл
СОЛГАР ЧЕСНОВО МАСЛО капсули * 100
КАЛИВИТА ПАРАПРОТЕКС таблетки * 100
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Цветни рулца от тортила питки
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън