Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 пакетче рулца от раци
50 грама кашкавал
2 яйца
2 супени лъжици майонеза
чесън на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Размразете рулцата от раци.
Настържете кашкавала, смесете го с двете яйца, добавете майонезата и няколко ситно нарязани или счукани скилидки чесън.
Потопете рулцата в получената панировка и изпържете в нагорещено олио.
Поднесете студени.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС ЛИВЪР КЛИЙНС капсули * 100
НЕЙЧЪРС ЕЙД ЧЕСНОВИ ПЕРЛИ (ЧЕСЪН НА ПРАХ БЕЗ МИРИС) капсули * 120
МЕТАБО ЛИПИД капсули * 60 SUN WAVE
ГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
МИЛВА ЕНЕРГИЗИРАЩ ШАМПОАН С ЧЕСЪН ЗА СЛАБА КОСА 200 мл
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Втривайте чесън в скалпа, за да удължите и сгъстите косата
- Цветни рулца от тортила питки
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
Коментари към Панирани рулца от раци с кашкавал и чесън