Домати в кашкавалена панировка с чесън
Необходими продукти:
2 твърди домата
2 супени лъжици гъста готварска сметана
80 грама кашкавал
1 яйце
4 скилидки чесън
червен и черен пипер на вкус
сол на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете доматите, нарежете ги на кръгчета, които овкусете с намачкания чесън, сол и останалите подправки.
Направете панировката. Разбийте яйцето, смесете го със сметаната и разбъркайте до еднородност. След това прибавете настъргания на ситно кашкавал.
Потопете всяко кръгче домат в панировката и изпържете в нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка.
Може да добавите чесън и в панировката, също по този начин да си приготвите и филийки черен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Рецепти за панирани и печени сърнели
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Домати в кашкавалена панировка с чесън