Домати в кашкавалена панировка с чесън
Необходими продукти:
2 твърди домата
2 супени лъжици гъста готварска сметана
80 грама кашкавал
1 яйце
4 скилидки чесън
червен и черен пипер на вкус
сол на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете доматите, нарежете ги на кръгчета, които овкусете с намачкания чесън, сол и останалите подправки.
Направете панировката. Разбийте яйцето, смесете го със сметаната и разбъркайте до еднородност. След това прибавете настъргания на ситно кашкавал.
Потопете всяко кръгче домат в панировката и изпържете в нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка.
Може да добавите чесън и в панировката, също по този начин да си приготвите и филийки черен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ЛИКОПЕН капсули 10 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СЕВОА МАСЛО ОТ ДОМАТ 20 мл
ЕВТЕРПА ДОМАТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ИЗБЕЛВАЩ ЕФЕКТ 60 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Хапвайте пресен чесън, за да снабдите организма си с повече витамин С
- Използвайте английска сол за подхранване на чушки, домати и краставици
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Домати в кашкавалена панировка с чесън