Домати в кашкавалена панировка с чесън

Необходими продукти:
2 твърди домата
2 супени лъжици гъста готварска сметана
80 грама кашкавал
1 яйце
4 скилидки чесън
червен и черен пипер на вкус
сол на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете доматите, нарежете ги на кръгчета, които овкусете с намачкания чесън, сол и останалите подправки.
Направете панировката. Разбийте яйцето, смесете го със сметаната и разбъркайте до еднородност. След това прибавете настъргания на ситно кашкавал.
Потопете всяко кръгче домат в панировката и изпържете в нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка.
Може да добавите чесън и в панировката, също по този начин да си приготвите и филийки черен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ 50+ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ЛИКОПЕН капсули 500 мг * 60 TNT 21
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
Коментари към Домати в кашкавалена панировка с чесън