Домати в кашкавалена панировка с чесън

Необходими продукти:
2 твърди домата
2 супени лъжици гъста готварска сметана
80 грама кашкавал
1 яйце
4 скилидки чесън
червен и черен пипер на вкус
сол на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете доматите, нарежете ги на кръгчета, които овкусете с намачкания чесън, сол и останалите подправки.
Направете панировката. Разбийте яйцето, смесете го със сметаната и разбъркайте до еднородност. След това прибавете настъргания на ситно кашкавал.
Потопете всяко кръгче домат в панировката и изпържете в нагорещено олио от двете страни до образуването на златиста коричка.
Може да добавите чесън и в панировката, също по този начин да си приготвите и филийки черен хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА таблетки * 30 ВИТАБИОТИКС
БИОФИЧИНА ТОСКАНА СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ С ПРОБИОТИЦИ 2% 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как се прави черен чесън – рецепта за приготвяне и кулинарна употреба
- Разядка от люти чушки с домати и чесън
- Чесън - състав, полезни свойства и противопоказания
- Солени кошнички с маскарпоне и запечени домати
- Броколи на фурна с чесън и пармезан
- Задушени патладжани с домати, чесън и лук
- Пилешки хапки в чеснова панировка
- Чеснова майонеза със зехтин
Коментари към Домати в кашкавалена панировка с чесън