Карамелизирана ябълка със златен сироп
    Необходими продукти:
- 4 ябълки
 - 225 грама кафява захар
 - 110 милилитра вода
 - 1/2 чаена лъжица оцет
 - червена хранителна боя
 - 1 супени лъжици златен сироп
 - 25 грама масло
 
Начин на приготвяне:
Водата и захарта загрейте в касерола на средна температура, докато кристалчетата се стопят. След като се разтопи захарта напълно, сложете маслото, оцета, сиропа и боята.
Увеличете температурата и изчакайте сместа да заври, след което измерете температурата, тя трябва да достигне 138 градуса на сиропа.
Оваляйте ябълките в горещия сироп. Оставете ги да стегнат върху намазнено фолио или тава.
за framar.bg: Данна Панджарова
източник: realfood.tesco.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ЕМПЕР ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА CHIFON BELLE 100 мл
ЕМПЕР ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА MISSY 100 мл
ФРЕШ ДЖУС ДУШ ГЕЛ С КАРАМЕЛ И КРУША 500 мл
ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА МИРАДА HASHTAG 85 мл
УОРМЪП ЗАТОПЛЯЩО МАСАЖНО МАСЛО С АРОМАТ НА КАРАМЕЛ 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
 - Бонбони и дребни сладки
 - E150(d) Амонячно-сулфитен карамел
 - Диета с ябълки за 7 дни
 - Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
 - Карамелизирана захар - рецепта
 - Карамелен сос от кондензирано мляко и мед
 - E150(a) Карамел обикновен
 - Как да си захванем ябълково дръвче от семка
 - Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
 - Ябълкова пита с кисело мляко
 - Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
 
Коментари към Карамелизирана ябълка със златен сироп