Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон
Необходими продукти:
- 6 кренвирша
- 100 грама бекон
- 150 грама кашкавал
- зеленолистни за декорация
Начин на приготвяне:
Отстранете обвивката на кренвиршите и направете кръстообразни разрези във всеки от краищата. В тях сложете по парченце кашкавал, а количеството, което остане, настържете.
Нарежете бекона на тънки ленти и увийте кренвиршите с тях. Подредете в тава, поръсете ги с кашкавала и запечете за 10 минути във фурната.
За Радостина Райчева
Източник: jrati.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Пилешки хапки със сирене крема в бекон
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
- Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна
- Задушен нахут с картофи, наденица и бекон
- Беконови кошнички с яйце и кашкавал
- Кошнички от бекон с кайма, гъби и кашкавал
Коментари към Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон