Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон

Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон

Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон - изображение

Необходими продукти:

  • 6 кренвирша
  • 100 грама бекон
  • 150 грама кашкавал
  • зеленолистни за декорация

 

Начин на приготвяне:

Отстранете обвивката на кренвиршите и направете кръстообразни разрези във всеки от краищата. В тях сложете по парченце кашкавал, а количеството, което остане, настържете.

Нарежете бекона на тънки ленти и увийте кренвиршите с тях. Подредете в тава, поръсете ги с кашкавала и запечете за 10 минути във фурната.

 

За Радостина Райчева
Източник: jrati.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиХрани и ястияНовиниЛюбопитноЗдравни съвети