Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон

Необходими продукти:
- 6 кренвирша
- 100 грама бекон
- 150 грама кашкавал
- зеленолистни за декорация
Начин на приготвяне:
Отстранете обвивката на кренвиршите и направете кръстообразни разрези във всеки от краищата. В тях сложете по парченце кашкавал, а количеството, което остане, настържете.
Нарежете бекона на тънки ленти и увийте кренвиршите с тях. Подредете в тава, поръсете ги с кашкавала и запечете за 10 минути във фурната.
За Радостина Райчева
Източник: jrati.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
- Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон
- Баница от бутер тесто с бекон и зеленчуци
- Кексчета с кашкавал, бекон и чесън
- Маниока крокети с кренвиршчета
- Лодки от хляб с бекон и кашкавал
- Пълнени печурки с крема сирене, бекон и пармезан
Коментари към Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон