Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон

Необходими продукти:
- 6 кренвирша
- 100 грама бекон
- 150 грама кашкавал
- зеленолистни за декорация
Начин на приготвяне:
Отстранете обвивката на кренвиршите и направете кръстообразни разрези във всеки от краищата. В тях сложете по парченце кашкавал, а количеството, което остане, настържете.
Нарежете бекона на тънки ленти и увийте кренвиршите с тях. Подредете в тава, поръсете ги с кашкавала и запечете за 10 минути във фурната.
За Радостина Райчева
Източник: jrati.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Руладини с бекон на фурна
- Сирене в бекон на скара
- Кренвирши с кашкавал и хрупкав бекон на фурна
- Супа от царевица с бекон и картофи
- Картофена салата с бекон, домати, царевица и бяло вино
- Картофени мъфини с бекон и кашкавал
- Печен лук в бекон
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
Коментари към Запечени кренвирши с кашкавал, обвити в бекон