Задушена елда с кайма, доматено пюре и лук

Необходими продукти:
- 500 грама кайма
- 4 супени лъжица доматено пюре
- 2 скилидки чесън
- 1 глава лук
- 200 грама елда
- 1 морков
- 3 супени лъжици растителна мазнина
- 500 милилитра вода
- черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Измийте елдата и я изсушете в нагорещен тиган.
Изпържете каймата заедно с лука и моркова. Добавете доматеното пюре и разбъркайте.
След това изсипете елдата и налейте водата, която трябва да покрие зърната.
Нека всичко се задушава 15-20 минути на бавен огън, а в края на приготвянето сложете чесъна, сол и черен пипер.
Кашата е готова.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: patee.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИНИ ФИЛТЪР * 120
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС НАСИПЕН 100 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ГАСТРО ГРИКА * 60
ВИРУМИН ГЛЮКО ФИЛТЪР * 120
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250 мл
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Елда, Гречиха, Гречка
- Панирани шницели от кайма
- Сутрин на гладно вземайте уникален лек за стомаха, панкреаса и кръвоносните съдове
- Гнезда от кайма с пикантна плънка от чедър и бекон
- Гнезда от кайма с яйца в доматен сос
- Картофени гнезда с пилешка кайма и кашкавал
- Диета с елда (варианти за 5 и 7-дневно отслабване)
- Кошнички от кайма с плънка от кашкавал, сметана и копър
- Елда (гречка)
Коментари към Задушена елда с кайма, доматено пюре и лук