Горещ орехов шоколад с кокосово мляко
Необходими продукти:
1 1/2 чаена чаша мляко от орехи
1/4 чаена чаша кокосово мляко
100 грама черен шоколад
Начин на приготвяне:
Начупете шоколада на парчета, сложете ги в подходящ съд и разтопете на водна баня. След това поставете съда на бавен огън и налейте двата вида мляко.
Нека напитката се вари около 5 минути, като разбърквате с дървена лъжица.
Когато свалите от котлона, разпределете в чаши и може да подсладите на вкус.
Добър апетит!
Снимка: vduxovku.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ И ЖАСМИН 1 л ETAMINE DU LYS
АРОМАНДИСЕ МАТЧА тонизираща напитка на прах 150 г
СКОТИШ ФАЙН ЛАЙТ КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ 75 мл
МАТИСЪН КЕФИР (ЛИОФИЛИЗИРАН) 130 мг капсули * 60
БИЛКА ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА КОСА 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Орехи - ползи и вреди
- Еликсир от мед и орехи – народната рецепта
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Черен орех
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
Коментари към Горещ орехов шоколад с кокосово мляко