Горещ орехов шоколад с кокосово мляко

Необходими продукти:
1 1/2 чаена чаша мляко от орехи
1/4 чаена чаша кокосово мляко
100 грама черен шоколад
Начин на приготвяне:
Начупете шоколада на парчета, сложете ги в подходящ съд и разтопете на водна баня. След това поставете съда на бавен огън и налейте двата вида мляко.
Нека напитката се вари около 5 минути, като разбърквате с дървена лъжица.
Когато свалите от котлона, разпределете в чаши и може да подсладите на вкус.
Добър апетит!
Снимка: vduxovku.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЛЕКОВИТА ПРОТЕИНОВ ШЕЙК ШОКОЛАД 350 г
ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ И ЖАСМИН 1 л ETAMINE DU LYS
АРОМАНДИСЕ МАТЧА тонизираща напитка на прах 150 г
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 30 мл
ФЛОРАС СИКРЕТ МАСЛО ЗА ТЯЛО ШОКОЛАД 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Орехи - ползи и вреди
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Как и защо да си направим вода с електролити
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
Коментари към Горещ орехов шоколад с кокосово мляко