Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички

Необходими продукти:
2/3 чаена чаша ориз
1 консерва риба тон в масло
3-4 кисели краставички
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до готовност. Когато се охлади, към него прибавете консервираната риба и нарязаните на кръгчета кисели краставички. Подправете на вкус и разбъркайте.
Ястието може да поднесете самостоятелно или като гарнитура.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
НовГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
ОСТРОВИТ ОРИЗОВО БРАШНО 1000 г
ХАРУХАРУ УОНДЪР КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ОРИЗ 90 мл
СУЛФОРАФАН капсули 20 мг * 120 DOUBLE WOOD
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да си направим оризово лепило?
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Свинска супа с ориз
- Направете си маска от оризово мляко и мед срещу суха и изтощена коса
- Седемдневна оризова диета
- Оризов пудинг с праскови и ром
- Направете си овлажняващ тоник за лице от ориз и розова вода
Коментари към Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички