Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички

Необходими продукти:
2/3 чаена чаша ориз
1 консерва риба тон в масло
3-4 кисели краставички
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до готовност. Когато се охлади, към него прибавете консервираната риба и нарязаните на кръгчета кисели краставички. Подправете на вкус и разбъркайте.
Ястието може да поднесете самостоятелно или като гарнитура.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
БИОХЕРБА ШАМПОАН С МАГАРЕШКО МЛЯКО И ОРИЗОВА ВОДА 250 мл
УЕЙТ УЪРЛД ИНТЕНЗИВ КОЛОН КЛИЙНС капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Спагети със сметана и риба тон
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Как да варим ориза
- Тайната на прословутия ориз по китайски - автентично видео
- Оризовите трици пречат на образуването на съсиреци
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
Коментари към Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички