Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички

Необходими продукти:
2/3 чаена чаша ориз
1 консерва риба тон в масло
3-4 кисели краставички
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до готовност. Когато се охлади, към него прибавете консервираната риба и нарязаните на кръгчета кисели краставички. Подправете на вкус и разбъркайте.
Ястието може да поднесете самостоятелно или като гарнитура.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ОРИЗОВО БРАШНО 500 г БОДПИЕ
СПОНСЕР ВЕГАН ПРОТЕИН 480 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Огретен от тиквички с ориз
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз с лук и масло
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Оризът ще е по-малко калоричен, ако се изстудява след готвене
- Пълнени постни чушки
- Седемдневна оризова диета
- Мексикански ориз с домати, чесън и магданоз
Коментари към Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички