Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал

Необходими продукти:
300-400 грама консервиран бял боб
1 глава лук
50 грама кашкавал
50 милилитра олио
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от бобената консерва.
Обелете лука, нарежете го ситно и изпържете в нагорещеното олио. След това към него прибавете отцедения боб и нека се пържи 10 минути на силен огън. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.
Поръсете готовата гарнитура с настърган кашкавал, докато е още гореща, за да може той да се разтопи. Разбъркайте и поднесете веднага.
Може за сервирате и като основно ястие.
Добър апетит!
Снимка: spelo-zrelo.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
СУИС ЕНЕРДЖИ КОМПЛЕКТ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 1 ДЕТОКС капсули * 14 + СТЪПКА 2 СЛИМ капсули * 45 + СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
ЛИНДА РЕН ДИЕТ КАРБОБЛОК БЯЛ БОБ капсули * 60
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
НАТРОЛ БЯЛ БОБ ЗЪРНА капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Гарнитура от леща с лук и домати
- Запечен боб с наденица и чесън
- Палачинки от боб и овесени ядки
- Гарнитура от киноа
- Гарнитура от булгур с моркови и лук
- Пилешки дробчета с боб и спанак
Коментари към Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал