Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал

Необходими продукти:
300-400 грама консервиран бял боб
1 глава лук
50 грама кашкавал
50 милилитра олио
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от бобената консерва.
Обелете лука, нарежете го ситно и изпържете в нагорещеното олио. След това към него прибавете отцедения боб и нека се пържи 10 минути на силен огън. Подправете със сол и смлян черен пипер на вкус.
Поръсете готовата гарнитура с настърган кашкавал, докато е още гореща, за да може той да се разтопи. Разбъркайте и поднесете веднага.
Може за сервирате и като основно ястие.
Добър апетит!
Снимка: spelo-zrelo.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зърнени храни и варива
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Запечен боб с наденица и чесън
- Гарнитура от картофени целувки и медальони с кашкавал
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Гарнитура от леща с лук и домати
- Ориз с царевица
- Боб с телешко, моркови и лук
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Топла гарнитура от грах с пушен бекон и праз
Коментари към Гарнитура от консервиран пържен боб с лук и кашкавал