Картофена гарнитура с лук и моркови
Необходими продукти:
6 големи картофа
1 голям морков
2 средни глави лук
подправки на вкус и по избор
зехтин на вкус
Начин на приготвяне:
Подмажете тава със зехтин. Обелете картофите, нарежете ги на кръгчета, а лука - на едро, моркова - също на кръгчета. Разпределете продуктите в тавата на слоеве, редувайки ги до изчерпването им, започнете с картофите. Поръсете с избраните от вас подправки (може да използвате такива за пиле), сложете мъничко зехтин, покрийте съда с фолио и сложете в загрятата фурна. Нека ястието се приготвя до готовност на продуктите, картофите трябва да се зачервят и да омекнат.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
- Маринован лук, печен на барбекю
- Карамелизиран червен лук с балсамов оцет
- Рецепти за салати от маруля
- Сладък картоф
- Картоф
Коментари към Картофена гарнитура с лук и моркови