Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Соленки Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан

Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан

Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан - изображение

Необходими продукти:


  • 150-200 грама бутер тесто
  • 25 грама пушен бекон
  • 100 грама настърган кашкавал
  • 2-3 супени лъжици песто от босилек
  • 1 супена лъжица настърган пармезан
  • черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:


Разселете бутер тестото, разрежете го през средата по дължина. Изрежете лентички по широчина.

соленки от бутер тесто

Върху половината изрезки разпределете бекон и кашкавал, а останалата намажете с песто и поръсете с пармезан.

соленки от бутер тесто

Поръсете и двете части с черен пипер и усучете всяка лентичка, така че да получите фитили. Подредете ги в застлана тава с лист пергаментна хартия, загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златисто. Подредете соленките и поднесете.

соленки от бутер тесто

Да ви е вкусно!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.foxyfolksy.com

Още по темата:

0.0, 0 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиНовини