Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан
Необходими продукти:
- 150-200 грама бутер тесто
- 25 грама пушен бекон
- 100 грама настърган кашкавал
- 2-3 супени лъжици песто от босилек
- 1 супена лъжица настърган пармезан
- черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разселете бутер тестото, разрежете го през средата по дължина. Изрежете лентички по широчина.
Върху половината изрезки разпределете бекон и кашкавал, а останалата намажете с песто и поръсете с пармезан.
Поръсете и двете части с черен пипер и усучете всяка лентичка, така че да получите фитили. Подредете ги в застлана тава с лист пергаментна хартия, загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златисто. Подредете соленките и поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.foxyfolksy.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Руладини с бекон на фурна
- Спагети с пармезан и яйца
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
- Печени моркови с чесън и пармезан
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Царевица с масло, пармезан и чесън
- Задушено прясно зеле с бекон, зеленчуци и гъби
Коментари към Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан