Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Соленки Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан

Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан

от 15 сеп 2017г., обновено на 18 сеп 2017г.
Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:


  • 150-200 грама бутер тесто
  • 25 грама пушен бекон
  • 100 грама настърган кашкавал
  • 2-3 супени лъжици песто от босилек
  • 1 супена лъжица настърган пармезан
  • черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:


Разселете бутер тестото, разрежете го през средата по дължина. Изрежете лентички по широчина.

соленки от бутер тесто

Върху половината изрезки разпределете бекон и кашкавал, а останалата намажете с песто и поръсете с пармезан.

соленки от бутер тесто

Поръсете и двете части с черен пипер и усучете всяка лентичка, така че да получите фитили. Подредете ги в застлана тава с лист пергаментна хартия, загрейте фурната на 200 градуса и запечете до златисто. Подредете соленките и поднесете.

соленки от бутер тесто

Да ви е вкусно!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.foxyfolksy.com

Още по темата:
  • Морковено песто с орехи, чесън и пармезан Морковено песто с орехи, чесън и пармезан
  • Пълнени печурки с крема сирене, бекон и пармезан Пълнени печурки с крема сирене, бекон и пармезан
  • Чеснови спагети с бекон и пармезан Чеснови спагети с бекон и пармезан
  • Спагети с пармезан, бекон и сметана Спагети с пармезан, бекон и сметана
5.0/5 1 оценка

Коментари към Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан
    www.framar.bg 
    на 03 July 2025 в 22:05
    Коментирайте "Бутер соленки с бекон и кашкавал, песто и пармезан"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Соленки
  • Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
  • Руладини с бекон на фурна
  • Хрупкави тиквички на фурна с чесън и пармезан
  • Картофени мъфини с бекон и кашкавал
  • Спагети с пармезан и яйца
  • Хрупкави пръчици от тиквички с пармезан
  • Кошнички от пармезан с пълнеж
  • Пълнен лук с кайма и гъби, запечен в бекон
  • Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
  • Баница от бутер тесто с бекон и зеленчуци
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2108 дни, 6 часа и 18 мин.

Интересни рецепти с ананас (сладки и солени)?

преди 2221 дни, 10 часа и 29 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 6 дни, 6 часа и 16 мин.

Безплатна консултация за деца с витилиго - Габрово, юли, 2025 година

преди 7 дни, 22 часа и 57 мин.

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 20 дни, 5 часа и 48 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 20 дни, 12 часа и 49 мин.
Всички

АНКЕТА

Какво би задържало младите лекари в България?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДАРОВИТА КОНОПЕНО СЕМЕ БЕЛЕНО 200 г

ЛЮКСЕОЛ ЧАЙ Ф-Р РАСТЕЖ КОСА * 30 337925

ЛЮКСЕОЛ МАСЛО СУХО КОСА/ТЯЛО 100мл 335419

КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 G ЗЛАТИСТО ТЪМНО КЕСТЕНЯВО

БЕТИНА БАРТИ СВЕЖА МЕНТА ДУШ ГЕЛ 500 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 17:45:48

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИЦИ - РЕФРЕШ ЕЪР - 500 мл

Коментар на: Дамян Стоянов от 03 юли 2025г. в 17:15:49

Задължително ли е да купите подарък на лекуващия лекар/персонала след изписване от болницата?

Коментар на: Дафи от 03 юли 2025г. в 16:33:57

Ревматоиден артрит

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:11:03

СОДА ЗА ПИЕНЕ таблетки * 30 НИКСЕН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 юли 2025г. в 16:09:18
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival