Пълнени печурки с крема сирене, бекон и пармезан
Необходими продукти:
- 500 грама почистени печурки
- 1 пресована скилидка чесън
- 1 стрък зелен лук
- 3-4 стръка пресен магданоз
- 1 супена лъжица крема сирене
- 6 фини резена бекон
- 70-100 грама настърган пармезан
- сол и черен пипер
- зехтин
Начин на приготвяне:
Загрейте тиган и запечете бекона. Отцедете го и го натрошете на парченца. В отделената от него мазнина сотирайте нарязан пресен лук и чесън.
Отцедете ги, сложете ги в купичка, добавете крема сиренето, бекона, нарязания магданоз и разбъркайте.
Напълнете гъбките със сместа, подредете ги в застлана с лист пергамент тава.
Подправете със сол, черен пипер и поръсете с пармезана. Запечете на 200 градуса за 10-15 минути. Поднесете топли и им се насладете.
Добър апетит!
Източник: www.jocooks.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Как се прави пармезан (Пармиджано-Реджано) и полезен ли е
- Ливадна печурка, Анасонова печурка, Анасонлийка, Ливадна печурка, Бяла горско-ливадна печурка
- Руладини с бекон на фурна
- Спагети с пармезан и яйца
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
- Как да приготвим хрупкав бекон в микровълнова
- Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон
- Печени моркови с чесън и пармезан
Коментари към Пълнени печурки с крема сирене, бекон и пармезан