Боб със скумрия и кисели краставички
Необходими продукти:
- 1 скумрия
- 1 глава лук
- 1 домат
- 3 кисели краставички
- сол и черен пипер на вкус
- 400 грама боб (сварен или консервиран)
- 1 морков
- 1 чушка
- зехтин
- щипка захар
Начин на приготвяне:
Нарежете скумрията на малки парчета, които запържете малко в зехтин.
Лука и чушката нарежете на полукръгчета, моркова и домата настържете, след това изпържете всички зеленчуци в мазнината, в която приготвихте рибата.
Налейте половин чаша вода в съда и задушете сместа за 7 минути. Тогава прибавете рибата, боба и оставете ястието да се задушава в продължение на 20 минути.
Междувременно настържете киселите краставички и ги изсипете при останалите продукти. Подправете със захар, сол, черен пипер и свалете ястието от котлона.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: sovkusom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БАРЛИЙНС ФРЕШ КЕЧ РИБЕНО МАСЛО капсули * 250
ОМЕГА ФАКТОР ЗА ЖЕНИ капсули 1035 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕГЕНЕРЛАЙФ ОМЕГА-3 + ВИТАМИН D3 500 IU капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС 3523
НовБИОВЕА БЯЛ БОБ ЕКСТРАКТ капсули 1000 мг * 100
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ГЛИКОРАВНИН ПЛЮС капсули 425 мг * 40 МИРТА МЕДИКУС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Скумрия - хранителна стойност и ползи за здравето
- Домашно маринована скумрия
- Скумрия плакия
- Боб с наденица и кисело зеле
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Печена скумрия с гъби, домати и лук
- Боб с пилешко месо
- Бобови култури
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
Коментари към Боб със скумрия и кисели краставички