Бобен пастет с лук, яйца и орехи
Необходими продукти:
150 грама лук
1 чаена чаша орехови ядки
1-2 щипки сол
2 яйца
50 милилитра слънчогледово олио
щипка смлян черен пипер
1/2 чаена чаша бял боб
Начин на приготвяне:
Залейте боба за една нощ със студена вода, след това сварете до готовност.
Лука обелете, нарежете на малки кубчета и изпържете до златисто в олио.
Смесете двата готови продукта и пюрирайте.
Подсолете и добавете 2/3 от смлените орехови ядки.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги, нарежете ситно и изсипете в кашата.
Разбъркайте добре всичко.
Оформете топчета с големина на орех и ги оваляйте в останалите натрошени орехи.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Снимки: webspoon.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г 6853
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
РОДОКОЛА капки 100 мл
Нов ПРОМОКАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Бобови култури
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Пилешки дробчета с боб и спанак
- Запечен боб с наденица и чесън
- Рецепти за бобена яхния
- Пастет от нахут с гъби и зеленчуци
- Боб на фурна с домати и спанак
- Съхранявайте червен пипер, ориз, боб и леща със скилидки чесън
Коментари към Бобен пастет с лук, яйца и орехи