Бобен пастет с лук, яйца и орехи
Необходими продукти:
150 грама лук
1 чаена чаша орехови ядки
1-2 щипки сол
2 яйца
50 милилитра слънчогледово олио
щипка смлян черен пипер
1/2 чаена чаша бял боб
Начин на приготвяне:
Залейте боба за една нощ със студена вода, след това сварете до готовност.
Лука обелете, нарежете на малки кубчета и изпържете до златисто в олио.
Смесете двата готови продукта и пюрирайте.
Подсолете и добавете 2/3 от смлените орехови ядки.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги, нарежете ситно и изсипете в кашата.
Разбъркайте добре всичко.
Оформете топчета с големина на орех и ги оваляйте в останалите натрошени орехи.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Снимки: webspoon.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОДОКТОР ДИАБЕТО солуцио 50 мл.
УРИКЛАР капсули * 30
БИОВЕА БЯЛ БОБ ЕКСТРАКТ капсули 1000 мг * 100
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ГЛИКОРАВНИН ПЛЮС капсули 425 мг * 40 МИРТА МЕДИКУС
НАТРОЛ БЯЛ БОБ ЗЪРНА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Боб с наденица и кисело зеле
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Боб с пилешко месо
- Бобови култури
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Запечен боб с наденица и чесън
Коментари към Бобен пастет с лук, яйца и орехи