Бобен пастет с лук, яйца и орехи

Необходими продукти:
150 грама лук
1 чаена чаша орехови ядки
1-2 щипки сол
2 яйца
50 милилитра слънчогледово олио
щипка смлян черен пипер
1/2 чаена чаша бял боб
Начин на приготвяне:
Залейте боба за една нощ със студена вода, след това сварете до готовност.
Лука обелете, нарежете на малки кубчета и изпържете до златисто в олио.
Смесете двата готови продукта и пюрирайте.
Подсолете и добавете 2/3 от смлените орехови ядки.
Сварете яйцата твърдо, обелете ги, нарежете ситно и изсипете в кашата.
Разбъркайте добре всичко.
Оформете топчета с големина на орех и ги оваляйте в останалите натрошени орехи.
Предястието е готово.
Добър апетит!
Снимки: webspoon.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Заместителите на месо, произведени от бобови култури, могат да предизвикат алергии
- Боб с пилешко месо
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Сос песто от бял боб с чесън
- Пастет от печени чушки и домати с крема сирене
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
Коментари към Бобен пастет с лук, яйца и орехи