Бобен пастет с лук, яйца и орехи
Необходими продукти:
150 грама лук
1 чаена чаша орехови ядки
1-2 щипки сол
2 яйца
50 милилитра слънчогледово олио
щипка смлян черен пипер
1/2 чаена чаша бял боб

Начин на приготвяне:
Залейте боба за една нощ със студена вода, след това сварете до готовност.

Лука обелете, нарежете на малки кубчета и изпържете до златисто в олио.

Смесете двата готови продукта и пюрирайте.

Подсолете и добавете 2/3 от смлените орехови ядки.

Сварете яйцата твърдо, обелете ги, нарежете ситно и изсипете в кашата.

Разбъркайте добре всичко.

Оформете топчета с големина на орех и ги оваляйте в останалите натрошени орехи.

Предястието е готово.

Добър апетит!
Снимки: webspoon.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Киноа с черен боб
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Пилешко с боб и босилек
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Лучен пастет с крема сирене и майонеза
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
- Пастет от авокадо с чесън, сирене и люти чушки
Коментари към Бобен пастет с лук, яйца и орехи