Бобен пастет с лук, яйца и орехи
Необходими продукти:
150 грама лук
1 чаена чаша орехови ядки
1-2 щипки сол
2 яйца
50 милилитра слънчогледово олио
щипка смлян черен пипер
1/2 чаена чаша бял боб

Начин на приготвяне:
Залейте боба за една нощ със студена вода, след това сварете до готовност.

Лука обелете, нарежете на малки кубчета и изпържете до златисто в олио.

Смесете двата готови продукта и пюрирайте.

Подсолете и добавете 2/3 от смлените орехови ядки.

Сварете яйцата твърдо, обелете ги, нарежете ситно и изсипете в кашата.

Разбъркайте добре всичко.

Оформете топчета с големина на орех и ги оваляйте в останалите натрошени орехи.

Предястието е готово.

Добър апетит!
Снимки: webspoon.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
СУИС ЕНЕРДЖИ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Боб с наденица и кисело зеле
- Печен боб с лук
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Пилешки пастет с чесън, орехи и майонеза
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
Коментари към Бобен пастет с лук, яйца и орехи