Бобен пастет с булгур

Необходими продукти:
1 чаена чаша червен боб
1/2 чаена чаша булгур
1 глава лук (червен)
2 скилидки чесън (или на вкус)
2 супени лъжици растително олио
2 супени лъжици кисело мляко
по 1/2 връзка магданоз и копър
1 супена лъжица лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете боба във вода за една нощ. На следващия ден сварете до готовност, подсолете в края на приготвянето.
Залейте булгура с чаша гореща вода и оставете да набъбне.
Нарежете лука и чесъна, изпържете ги в олиото до прозрачност.
Сварения боб смелете с помощта на блендер, прибавете изпържените лук и чесън, млякото, булгура и разбийте всичко заедно.
Към получената смес изсипете нарязаните магданоз и копър, сол, черен пипер, лимоновия сок. Разбъркайте и пастетът е готов. Може да си намажете препечена филийка с него.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
АУРА ХЕРБАЛС ОФОРМЕН СИЛУЕТ тинктура 200 мл
ПРОМОБИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Киноа с черен боб
- Свалете кръвната захар с обикновен фасул
- Пастет от бял боб със сушени домати и чесън
- Кисело зеле с бели гъби и боб
- Пилешко с боб и босилек
- Пиле със зеленчуци, булгур и чътни от кориандър
- Пастет от маслини със сварени яйца
- Лучен пастет с крема сирене и майонеза
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
- Влезте във форма с булгур
Коментари към Бобен пастет с булгур