Бобен пастет с булгур

Необходими продукти:
1 чаена чаша червен боб
1/2 чаена чаша булгур
1 глава лук (червен)
2 скилидки чесън (или на вкус)
2 супени лъжици растително олио
2 супени лъжици кисело мляко
по 1/2 връзка магданоз и копър
1 супена лъжица лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Накиснете боба във вода за една нощ. На следващия ден сварете до готовност, подсолете в края на приготвянето.
Залейте булгура с чаша гореща вода и оставете да набъбне.
Нарежете лука и чесъна, изпържете ги в олиото до прозрачност.
Сварения боб смелете с помощта на блендер, прибавете изпържените лук и чесън, млякото, булгура и разбийте всичко заедно.
Към получената смес изсипете нарязаните магданоз и копър, сол, черен пипер, лимоновия сок. Разбъркайте и пастетът е готов. Може да си намажете препечена филийка с него.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE КРЕМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА С УСПОКОЯВАЩО ДЕЙСТВИЕ 50 мл.
СУИС ЕНЕРДЖИ КОМПЛЕКТ ТАЙНАТА НА БАЛЕРИНАТА СТЪПКА 1 ДЕТОКС капсули * 14 + СТЪПКА 2 СЛИМ капсули * 45 + СТЪПКА 3 БАЛАНС капсули * 14
НовЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
ЛИНДА РЕН ДИЕТ КАРБОБЛОК БЯЛ БОБ капсули * 60
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
НАТРОЛ БЯЛ БОБ ЗЪРНА капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ползи за здравето от консумацията на булгур
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Булгур с пилешко и зеленчуци
- Защо е полезно да ядем пастет от черен дроб
- Влезте във форма с булгур
- Палачинки от боб и овесени ядки
- Запечен боб с наденица и чесън
- Салати от булгур и спанак
- Рецепти за приготвяне на салата Табуле с булгур
Коментари към Бобен пастет с булгур