Бобени бутер пирожки с кашкавал, мащерка и чесън

Необходими продукти:
- 140 грама кашкавал
- 850 грама бял боб от консерва
- 2 скилидки чесън
- 1/2 чаена лъжица сушена мащерка
- 2 чаени лъжици чили сос
- 400 грама бутер тесто
- 1 супена лъжица растително олио
- 1 яйце
Начин на приготвяне:
Обелете чесновите скилидки, намачкайте ги с помощта на преса.
В купа изсипете консервирания боб, добавете чесъна, сушената мащерка, чили соса и 2/3 от настъргания кашкавал (изберете твърд вид). Намачкайте с вилица.
Разточете тестото, трябва да се получи правоъгълник с размери 30 х 40 сантиметра, който разрежете на 3 еднакви ивици с ширина 10 сантиметра и дължина 40 см.
От бобената маса направете малки кюфтенца, подредете ги върху бутер основата на разстояние 3 сантиметра едно от друго.
Покрийте плънката с тестото, така ще оформите рула, които разрежете на три части.
Прищипете краищата им, а повърхността намажете с яйце.
Подредете пирожките в намазнена тава, поръсете ги с останалото количество кашкавал и изпечете за 15-20 минути във фурната на средна температура (180 градуса).
Щом бъдат готови, изчакайте 5 минути и поднесете горещи.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЖАН Д'АРСЕЛ VEGETALIE СЕРУМ С АНТИ - ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ 30 мл
АУРА ХЕРБАЛС ОФОРМЕН СИЛУЕТ тинктура 200 мл
НовБИОФИЧИНА ТОСКАНА АКТИВЕН БАЛСАМ ЗА КОСА 200 мл
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН БОБ И ЗАЕШКО 220 г
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Рецепти за бобена яхния
- Бобови култури
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Запечен боб с наденица и чесън
- Печен боб с лук
- Боб с пилешко месо
- Боб на фурна с домати и спанак
- Шарен боб в гювеч с бекон и чесън
- Картофени пирожки с пармезан и зелен лук
Коментари към Бобени бутер пирожки с кашкавал, мащерка и чесън