Мини пирожки с маслини и извара

Необходими продукти:
150 грама брашно
125 грама масло
2 супени лъжици (около 30 грама) извара
червен пипер и сол на вкус
около 300 грама почистени от костилките маслини
Начин на приготвяне:
Замесете бързо тесто от брашното със сол на вкус, маслото, червения пипер и изварата. Оформете като топка и приберете в хладилника за час.
Отцедете течността от маслините.
Оформете тестото като руло с диаметър 4 - 5 сантиметра и нарежете на парчета с ширина около сантиметър.
"Облечете" всяка маслина в тестото, да се получат малки хапки с размер на череша, например.
Подредете ги в тава, чието дъно сте застлали с хартия за печене и поставете в предварително загрята до 220 градуса фурна за около 20 минути.
Ако желаете може да напълните маслините с пюре от червени чушки, например, преди да ги увиете в тестото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕСТИ ДАНТЕ НАТУРАЛЕН САПУН МАСЛИНА ТОСКАНА 150 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 4.3 ЗЛАТИСТО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП МАСКА ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 250 мл
АКТИВ ОЗОН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ЦЕТАФИЛ ХИДРАТИРАЩ НОЩЕН КРЕМ 48 мл
НовГЛОБАЛ ХИЙЛИНГ РИГАН МАСЛО капсули * 60
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслина (европейска)
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Тутманик
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
Коментари към Мини пирожки с маслини и извара