Мини пирожки с маслини и извара
Необходими продукти:
150 грама брашно
125 грама масло
2 супени лъжици (около 30 грама) извара
червен пипер и сол на вкус
около 300 грама почистени от костилките маслини
Начин на приготвяне:
Замесете бързо тесто от брашното със сол на вкус, маслото, червения пипер и изварата. Оформете като топка и приберете в хладилника за час.

Отцедете течността от маслините.
Оформете тестото като руло с диаметър 4 - 5 сантиметра и нарежете на парчета с ширина около сантиметър.
"Облечете" всяка маслина в тестото, да се получат малки хапки с размер на череша, например.

Подредете ги в тава, чието дъно сте застлали с хартия за печене и поставете в предварително загрята до 220 градуса фурна за около 20 минути.

Ако желаете може да напълните маслините с пюре от червени чушки, например, преди да ги увиете в тестото.

Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.52 БОЖОЛЕ
ПРОМОДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ОТСЛАБВАНЕ
НЕИСС БУТЕР ЗА ТЯЛО МОРИНГА И АРГАН 250 мл
МЕА НАТУРА ШАМПОАН С МАСЛИНА ЗА СУХА И ДЕХИДРАТИРАНА КОСА 300 мл
ГЕВОЛ FUSSKRAFT ПЯНА ЗА КРАКА 125 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ УСПОКОЕНИЕ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Костилките от маслини прочистват червата
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Тутманик
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Крем-десерт от извара със сметана и плодове
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Бързи питки без месене
Коментари към Мини пирожки с маслини и извара