Мини пирожки с маслини и извара

Необходими продукти:
150 грама брашно
125 грама масло
2 супени лъжици (около 30 грама) извара
червен пипер и сол на вкус
около 300 грама почистени от костилките маслини
Начин на приготвяне:
Замесете бързо тесто от брашното със сол на вкус, маслото, червения пипер и изварата. Оформете като топка и приберете в хладилника за час.
Отцедете течността от маслините.
Оформете тестото като руло с диаметър 4 - 5 сантиметра и нарежете на парчета с ширина около сантиметър.
"Облечете" всяка маслина в тестото, да се получат малки хапки с размер на череша, например.
Подредете ги в тава, чието дъно сте застлали с хартия за печене и поставете в предварително загрята до 220 градуса фурна за около 20 минути.
Ако желаете може да напълните маслините с пюре от червени чушки, например, преди да ги увиете в тестото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 3 ТЪМНО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП ШАМПОАН ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 300 мл
ХОЛЕСФИТОЛ НГ таблетки * 56 ТИЛМАН
ЛАВЕНА МОЯТА ПРИРОДА КРЕМ-САПУН МАСЛИНА 75 г
СОУ СИМПЪЛ BEAUTY MAMA НАТУРАЛНО МАСЛО ПРИ СТРИИ ЗА БРЕМЕННИ 200 мл
ТЕНСИОФИТОЛ капсули * 56 ТИЛМАН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Костилките от маслини прочистват червата
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Тутманик
- Хрупкави домашни солети
- Хапки от маслини в тесто
- Бързи питки без месене
- Пълнени круши със сирене и орехи в бутер тесто
- Маслина (европейска)
Коментари към Мини пирожки с маслини и извара