Мини пирожки с маслини и извара

Необходими продукти:
150 грама брашно
125 грама масло
2 супени лъжици (около 30 грама) извара
червен пипер и сол на вкус
около 300 грама почистени от костилките маслини
Начин на приготвяне:
Замесете бързо тесто от брашното със сол на вкус, маслото, червения пипер и изварата. Оформете като топка и приберете в хладилника за час.
Отцедете течността от маслините.
Оформете тестото като руло с диаметър 4 - 5 сантиметра и нарежете на парчета с ширина около сантиметър.
"Облечете" всяка маслина в тестото, да се получат малки хапки с размер на череша, например.
Подредете ги в тава, чието дъно сте застлали с хартия за печене и поставете в предварително загрята до 220 градуса фурна за около 20 минути.
Ако желаете може да напълните маслините с пюре от червени чушки, например, преди да ги увиете в тестото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПЕКТАМИКС ХОЛЕСТЕРОЛ 400 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 7 НАТУРАЛНО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ПАНИЧЕСКА АТАКА
НЕИСС КРЕМ СКРАБ ЗА ЛИЦЕ ДЕТОКС С АКТИВЕН ВЪГЛЕН 100 мл
АЛВИТЕК-КОМПЛЕКС капсули * 30
СОУ СИМПЪЛ ATOPI GONE ОЛИО ПРИ АТОПИЧНА КОЖА 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Соленки
- Костилките от маслини прочистват червата
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Салата от маслини и лук
- Домашни кори за лазаня (класическа рецепта)
- Соленки от оризово брашно и извара с кашкавал и чиа
- Желиран десерт от извара с праскови
- Спаначен пудинг с извара и кашкавал
- Пълнени сурови чушки с извара, сметана и чесън
- Млечно смути с банан, спанак и трици от лимец
Коментари към Мини пирожки с маслини и извара