Бобена разядка със сметана, чесън и розмарин
 
    Необходими продукти:
- 1 чаена чаша заквасена сметана
- 425 грама сварен бял боб
- 1 стрък нарязан пресен лук
- 1/4 чаена чаша настърган пармезан
- 1-2 чаени лъжички зехтин
- 2 супени лъжици пресен лимонов сок
- 1 стрък пресен розмарин
- 2 пресовани скилидки чесън
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
В купата на блендер смесете боба, двата вида лук, пармезана, лимоновия сок, розмарина, чесъна и пасирайте до еднородност.

Сипете сместа в купа, добавете заквасената сметана и овкусете със сол и черен пипер на вкус. Охладете разядката и непосредствено преди сервиране украсете с листенца розмарин и подправете със зехтин.

Поднесете на филийка и се насладете.

Добър апетит!
Източник: www.healthyrecipeecstasy.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКОВА СМЕС №22 200 г ЗДРАВНИЦА
САЙБЪРСЛИМ таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДИАБЕТИЦИ С КАНЕЛА
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
КАРБОСЛИМ капсули * 60 ХЕЛТ ЕЙД
ВИ-ШЕЙП ВИ-ШРЕД ТЕРМОГЕНЕН ФЕТ БЪРНЪР капсули * 150
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Млечни и сметанови сосове
- Ползи и вреди от консумацията на бял боб (фасул)
- Рецепта за сръбски айвар с печени чушки
- Коя е най-евтината суперполезна храна?
- Мексиканско ястие от кайма с боб и царевица
- Запечен боб с наденица и чесън
- Чай от бобени шушулки при диабет
- Оригинални рецепти за Баба Гануш
- Печен боб с лук
- Освежете кожата си с маска от бял боб
- Боб с пилешко месо





 
             
             
             
             
             
            
Коментари към Бобена разядка със сметана, чесън и розмарин