Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши
Необходими продукти:
3 яйчни белтъка
150 грама пудра захар
щипка ванилия
150 грама масло
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците до получаването на гъста пяна, като постепенно прибавяте пудрата захар, сложете и ванилията, без да спирате процеса на разбиване.
Разрежете маслото на малки парчета и оставете на стайна температура, докато омекне.
Когато това стане, прибавете ги към белтъците, като разбивате непрекъснато с помощта на миксер на ниска скорост.
Ще получите вкусен крем за торти и сладкиши бързо и лесно.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
БИОТЕЧ ВЕГАН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 500 г
АПТАМИЛ 2 ОРГАНИК 800 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Обикновен маслен крем
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Разграждане на белтъци
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Сладкиш с мандарини и филирани бадеми
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Протеин (белтък) в кръвта
Коментари към Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши