Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши

Необходими продукти:
3 яйчни белтъка
150 грама пудра захар
щипка ванилия
150 грама масло
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците до получаването на гъста пяна, като постепенно прибавяте пудрата захар, сложете и ванилията, без да спирате процеса на разбиване.
Разрежете маслото на малки парчета и оставете на стайна температура, докато омекне.
Когато това стане, прибавете ги към белтъците, като разбивате непрекъснато с помощта на миксер на ниска скорост.
Ще получите вкусен крем за торти и сладкиши бързо и лесно.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Разграждане на белтъци
- Протеин (белтък) в кръвта
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Лимонов сладкиш с прясно мляко и масло
Коментари към Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши