Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши
Необходими продукти:
3 яйчни белтъка
150 грама пудра захар
щипка ванилия
150 грама масло
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците до получаването на гъста пяна, като постепенно прибавяте пудрата захар, сложете и ванилията, без да спирате процеса на разбиване.
Разрежете маслото на малки парчета и оставете на стайна температура, докато омекне.
Когато това стане, прибавете ги към белтъците, като разбивате непрекъснато с помощта на миксер на ниска скорост.
Ще получите вкусен крем за торти и сладкиши бързо и лесно.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Торта с млечен крем и карамелизирани орехи
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Сладкиш с мандарини и филирани бадеми
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Десерт от райски ябълки с маскарпоне, бисквити и кафе
- Масло или маргарин - кое е по-доброто за сърцето?
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Маслен крем за сладкиши с кондензирано мляко
Коментари към Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши