Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши

Необходими продукти:
3 яйчни белтъка
150 грама пудра захар
щипка ванилия
150 грама масло
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците до получаването на гъста пяна, като постепенно прибавяте пудрата захар, сложете и ванилията, без да спирате процеса на разбиване.
Разрежете маслото на малки парчета и оставете на стайна температура, докато омекне.
Когато това стане, прибавете ги към белтъците, като разбивате непрекъснато с помощта на миксер на ниска скорост.
Ще получите вкусен крем за торти и сладкиши бързо и лесно.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Протеин (белтък) в кръвта
- Премахнете синината и отока, като поставите белтък на удареното място
- Леблебия, Нахут, Сланутък
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Белтък на Бенс Джоунс
- Разграждане на белтъци
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
Коментари към Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши