Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши

Необходими продукти:
3 яйчни белтъка
150 грама пудра захар
щипка ванилия
150 грама масло
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците до получаването на гъста пяна, като постепенно прибавяте пудрата захар, сложете и ванилията, без да спирате процеса на разбиване.
Разрежете маслото на малки парчета и оставете на стайна температура, докато омекне.
Когато това стане, прибавете ги към белтъците, като разбивате непрекъснато с помощта на миксер на ниска скорост.
Ще получите вкусен крем за торти и сладкиши бързо и лесно.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!НУТРИМ НУТРИКАЛ ХЕПАТИКУМ 100 г
СИРИУС-Д КЛАСИК прах 100 г
БИОТЕЧ ВЕГАН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 500 г
АПТАМИЛ 2 ОРГАНИК 800 г
ХЕЛТ АГЕЙН ВЕНУС ФОРТЕ 120 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Разграждане на белтъци
- Премахнете синината и отока, като поставите белтък на удареното място
- Протеин (белтък) в кръвта
- Белтък на Бенс Джоунс
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Десерт с чиа и прясно мляко
Коментари към Белтъчно-маслен крем за торти и сладкиши