Маслен крем за торти и сладкиши

Необходими продукти:
100 грама масло
220 грама пудра захар
40 милилитра прясно мляко
Начин на приготвяне:
Нарежете на кубчета маслото и когато омекне, го разбийте с помощта на миксер или блендер до получаването на пухкава бяла маса. Без да спирате разбиването, постепенно добавете пудрата захар, налейте и млякото.
За да промените цвета и вкуса на получения крем, може да прибавите кафе, ликьор по избор, шоколад или друго. Подходящ е за намазване на торти, сладкиши или палачинки, също и за тяхната украса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ТАХАН ОРЕХОВ 350 гр. ЗП ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Обикновен маслен крем
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Торта Червено кадифе с крем от извара
- Чийзкейк в чашка
Коментари към Маслен крем за торти и сладкиши