Маслен крем за торти и сладкиши
Необходими продукти:
100 грама масло
220 грама пудра захар
40 милилитра прясно мляко
Начин на приготвяне:
Нарежете на кубчета маслото и когато омекне, го разбийте с помощта на миксер или блендер до получаването на пухкава бяла маса. Без да спирате разбиването, постепенно добавете пудрата захар, налейте и млякото.
За да промените цвета и вкуса на получения крем, може да прибавите кафе, ликьор по избор, шоколад или друго. Подходящ е за намазване на торти, сладкиши или палачинки, също и за тяхната украса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ИСО ТОРТА ЗА РОЖДЕН ДЕН - МЕЧЕ - 80 ЕЛЕМЕНТА KRU22437
НовБЕЛУГА ДЪРВЕНА ТОРТА 70587
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ШОКОЛАДОВА ТОРТА BJ627
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА 14069
ИСО ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА ЗА РЯЗАНЕ KRU11223
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Обикновен маслен крем
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Шоколадов сладкиш с райски ябълки
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Ябълков сладкиш с грис
Коментари към Маслен крем за торти и сладкиши