Маслен крем за торти и сладкиши

Необходими продукти:
100 грама масло
220 грама пудра захар
40 милилитра прясно мляко
Начин на приготвяне:
Нарежете на кубчета маслото и когато омекне, го разбийте с помощта на миксер или блендер до получаването на пухкава бяла маса. Без да спирате разбиването, постепенно добавете пудрата захар, налейте и млякото.
За да промените цвета и вкуса на получения крем, може да прибавите кафе, ликьор по избор, шоколад или друго. Подходящ е за намазване на торти, сладкиши или палачинки, също и за тяхната украса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!БИО КАКАОВО МАСЛО СТУДЕНО ПРЕСОВАНО 100 мл ДРАГОН СУПЕРФУДС
ЛИМОНОВ СЛАДКИШ С МАКАВО СЕМЕ - КРИСТИНА КАМПОС - ХЕРМЕС
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ ШОКОЛАД 250 мл
ХАЙТМАН БОЯ ЗА СЛАДКИШИ CRAZY COLOURS ШЕСТ ЦВЯТА 4 г * 6
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ СЕМЕНА НА КОПРИВА 20 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Обикновен маслен крем
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Домашен сладкиш с тиква и сирене крема
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
Коментари към Маслен крем за торти и сладкиши