Маслен крем за торти и сладкиши
Необходими продукти:
100 грама масло
220 грама пудра захар
40 милилитра прясно мляко
Начин на приготвяне:
Нарежете на кубчета маслото и когато омекне, го разбийте с помощта на миксер или блендер до получаването на пухкава бяла маса. Без да спирате разбиването, постепенно добавете пудрата захар, налейте и млякото.
За да промените цвета и вкуса на получения крем, може да прибавите кафе, ликьор по избор, шоколад или друго. Подходящ е за намазване на торти, сладкиши или палачинки, също и за тяхната украса.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСЛО ОТ ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ 100 мл АГРОСЕЛПРОМ
БЕЛУГА ДЪРВЕНА ТОРТА 70587
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ШОКОЛАДОВА ТОРТА BJ627
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА 14069
ИСО ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА ЗА РЯЗАНЕ KRU11223
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Обикновен маслен крем
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Торта Червено кадифе с крем от извара
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
Коментари към Маслен крем за торти и сладкиши