Банички с червени боровинки, сирене и малиново сладко
Необходими продукти:
- 100 грама нарязано сирене (моцарела, бри или друг вид)
- 2-3 супени лъжици сладко от малини, може и от смокини
- 200 грама бутер тесто
- едно разбито яйце за намазване
- 1 чаена лъжичка прясно мляко
- 100 грама пресни червени боровинки
- 50 грама кристална захар
Начин на приготвяне:
Разстелете бутер тестото и изрежете равно по големина правоъгълници. В края на всеки сложете сирене, гарнирайте със сладко или боровинки, прегънете краищата и ги слепете със смес от яйце и прясно мляко.

Поръсете червените боровинки със захарта и охладете. Загрейте фурната на 200 градуса и застелете тава с лист пергамент. Подредете баничките, запечете за 20-25 минути и охладете.
Подредете в чиния и украсете със захаросаните червени плодчета. Поднесете и се насладете на вкуса.

Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.passthecookies.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИРУМИН ФИЛТЪР * 120
БИОХЕРБА СЛЪНЦЕЗАЩИТНО ОЛИО - СПРЕЙ SPF 25 150 мл
ЛУМЕНЕ ВЕГАН CC КРЕМ АБСОЛЮТНО СЪВЪРШЕНСТВО 7 В 1 SPF20 FAIR 30 мл
ИНГЛИШ СОУП КЪМПАНИ КЮ ЛУКСОЗЕН КРЕМ ЗА РЪЦЕ КАЙСИЯ И ВЕТИВЕР 75 мл
ИНОФАРМ СЪН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО SPF30 100 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- Банички със сирене
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Пилешко филе с плънка от прошуто и сирене крема
Коментари към Банички с червени боровинки, сирене и малиново сладко