Ананасови бутерки с пудра захар

Необходими продукти:
кръгчета консервиран ананас
бутер тесто
прясно мляко за намазване
жълтък за намазване
пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
Размразете бутер тестото. Разточете тънък пласт от него и нарежете на ивици с ширина 1-1,5 сантиметра.
Отцедете течността от плодовата консерва и подсушете парчетата ананас.
"Облечете" всяко от тях с тестото, както е показано на следващата снимка.
Разбийте 1 жълтък и лъжица прясно мляко. С тази смес намажете повърхността на получените цветенца.
Подредете ги в тава и изпечете в загрята до 200 градуса фурна за около 15-20 минути (до златисто).
Когато бутерките се охладят, поръсете ги с пудра захар и поднесете.
Добър апетит!
Снимки: koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ХЕМБОК саше * 12 ЕКОФАРМ
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ЛОВАРЕ ЧАЙ ROYAL DESSERT филтър * 24
ВЕГАВЕРО БИЛКОВ КОМПЛЕКС ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ капсули * 180
АктуаленРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Сладко от ананас
- Ананас - ползи за здравето
- Бромелаин (Бромелин)
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Да отслабнем с ананас
- Сладкиш от бутер тесто с лимонов крем
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Пържен карамелизиран ананас
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
Коментари към Ананасови бутерки с пудра захар