Ананасови бутерки с пудра захар

Необходими продукти:
кръгчета консервиран ананас
бутер тесто
прясно мляко за намазване
жълтък за намазване
пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
Размразете бутер тестото. Разточете тънък пласт от него и нарежете на ивици с ширина 1-1,5 сантиметра.
Отцедете течността от плодовата консерва и подсушете парчетата ананас.
"Облечете" всяко от тях с тестото, както е показано на следващата снимка.
Разбийте 1 жълтък и лъжица прясно мляко. С тази смес намажете повърхността на получените цветенца.
Подредете ги в тава и изпечете в загрята до 200 градуса фурна за около 15-20 минути (до златисто).
Когато бутерките се охладят, поръсете ги с пудра захар и поднесете.
Добър апетит!
Снимки: koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
РАМБОК саше * 12 ЕКОФАРМ
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ FLOWERS AND TEA SPRING 12 ВИДА * 5
ИНГЛИШ СОУП КАМПЪНИ ЛУКСОЗЕН РАСТИТЕЛЕН САПУН “ОБИЧАМ ТЕ“ ВАНИЛИЯ И КЪПИНА 60 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Вити бутер банички с шоколад
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Смути от целина с ананас и банан
- Да отслабнем с ананас
- Пирожки от бутер тесто с шунка, кашкавал и зелен лук
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Ананасов кейк с ром
Коментари към Ананасови бутерки с пудра захар