Сладки бутер сълзички с канела

Начин на приготвяне:
500 грама бутер тесто
захар
канела
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, слоят да бъде с дебелина 1/2 сантиметър. Поръсете го със захар и канела и навийте рула, започвайки от двата края към средата. Ще се получи двойно руло, което нарежете на парчета с дебелина половин сантиметър.
Подредете ги в тава, чието дъно сте покрили с пергамент.
Изпечете сладките до златисто в предварително загрята до 200 градуса фурна.
Добър апетит!
Снимка: tribugolosa
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Руло с колбас, крема сирене и яйца
- Бутер фунийки с пухкав млечен крем
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Бутер банички с ябълки
- Чеснови бутерки с кашкавал
Коментари към Сладки бутер сълзички с канела