Агнешки сач със зеленчуци

Необходими продукти:
- агнешко месо
- картофи
- домати
- магданоз
- зелен лук
- стар лук
- моркови и други зеленчуци по избор
- сол и подправки на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете месото на парчета (колкото по-малки са, толкова по-бързо ще се приготвят) Сложете ги върху намазнен нагорещен сач, подправете на вкус и нека месото се пече до полуготовност. Прибавете обелените и едно нарязани картофи, лука, доматите и затворете сача с подходящ капак. Оставете на огъня до пълна готовност на всички продукти.
Поръсете ястието с нарязан пресен магданоз и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: i-vkusno-i-prosto.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Агнешко месо – състав, здравни ползи и вреди
- Леща яхния по марокански с нахут и агнешко
- Рецепти за агнешко на скара
- Агнешко с домати
- Руло от агнешко с кедрови ядки и спанак
- Агнешки гювечета с нахут, сливи, дюли и зеленчуци
- Агнешко с ориз басмати и шафран
- Агнешки шишчета
- Яхния с агнешки джолан, картофи и маслини
- Печен агнешки бут с бяло вино и подправки
Коментари към Агнешки сач със зеленчуци