Свински пържоли с топено сирене и майонеза
Необходими продукти:
- 8 свински пържоли
- 300 грама топено сирене
- 1 чаена чаша майонеза
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- Подправете пържолите със сол и черен пипер на вкус.
- Подредете 4 от тях на дъното на йенско стъкло с подходяща големина.
- Върху тях разпределете 1/2 от топеното сирене.
- Отгоре подредете останалите пържоли и топено сирене.
- Върху тях разпределете майонезата и покрийте с капака на йенското стъкло.
- Печете в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 2 часа.
- Сервирайте пържолите топли с гарнитура по желание.
Приятен апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Свинско бон филе с плънка от гъби и лук
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Печено свинско филе с домати, кашкавал и чесън
- Свинско с гъби в сметана
- Свинско месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Свинска супа с ориз
- Месо от дива свиня – хранителен състав и ползи за здравето
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
- Рецепти за свинска пача чорба
- Свински врат с дюли и червено вино
Коментари към Свински пържоли с топено сирене и майонеза