Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино
    Необходими продукти:
- 1 килограм пилешки пържоли от бут
 - 10 грама млян кимион
 - 10 грама черен пипер
 - сок от един лимон
 - 1 супена лъжица соев сос
 - 2 супени лъжици зехтин
 - 30 милилитра бяло вино
 - 2 разбити яйца
 - 100 грама галета
 - 50 грама едро смляна галета
 - мазнина за пържене
 
Необходими продукти:
Сложете месото в купа и го подправете с кимион, черен пипер, сок от лимон, соев сос, зехтин и бяло вино. Оставете да престои така за два часа.
Сложете яйцата в купичка, а галетата в смесете в чиния.
Потопете пържолите в първата смес, след което оваляйте във втората и запържете в сгорещена мазнина. Отцедете, подредете и поднесете с гарнитура по ваш избор.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: maricarmenluna.wordpress.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
 - Ястия от месо
 - Свински пържоли с гъби в сметанов сос
 - Свински пържоли с топено сирене и майонеза
 - Свински пържоли с гъби и лук на тиган
 - Свински пържоли с гъби и сос Уорчестър
 - Свински пържоли с пресни картофи на фурна
 - Медени пържоли в маскарпоне сос
 - Панирани свински пържоли
 - Свински пържоли с ябълки и лук
 - Панирани свински пържоли с корнфлейкс
 - Маринована свинска пържола
 
Коментари към Панирани пилешки пържоли от бут с бяло вино