Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински пържоли с гъби и лук на тиган

Свински пържоли с гъби и лук на тиган

от 15 юни 2016г.
Свински пържоли с гъби и лук на тиган - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 3 броя свински пържоли с кост
  • 1 1/2 супени лъжици олио
  • 1 глава лук, нарязана на ивици
  • 230 грама гъби, нарязани на филийки
  • 2 скилидки чесън, пресовани
  • 1/4 чаена чаша бяло вино
  • сол и прясно смлян черен пипер
  • сух розмарин
  • суха мащерка

Начин на приготвяне:

  • Подправете пържолите от двете страни със сол, черен пипер, розмарин и мащерка.
  • Загрейте олиото в голям тиган на средно силен огън.
  • Запържете месото за около 3 минути от всяка страна до златисто кафяв цвят.
  • Прехвърлете в чиния и покрийте с алуминиево фолио.
  • Намалете силата на котлона и задушете лука в тигана, докато омекне и стане прозрачен.
  • Добавете чесъна, разбъркайте и гответе около 1 минута.
  • Прибавете гъбите и поръсете с щипка сол, за да се отдели водата.
  • Когато омекнат, ги залейте с бялото вино и след като сосът заври, върнете пържолите в тигана.
  • Покрийте с капак и гответе още 5 минути или до желаната готовност на свинското месо.
  • Поднесете пържолите топли, щедро гарнирани с лук и гъби.

Приятен апетит!

Снимка: strandedincleveland.blogspot.bg

Още по темата:
  • Рулца от тиквички с кайма, гъби и лук Рулца от тиквички с кайма, гъби и лук
  • Сандвичи на тиган с плънка от гъби, лук и кашкавал Сандвичи на тиган с плънка от гъби, лук и кашкавал
  • Спагети с гъби, чесън и лук Спагети с гъби, чесън и лук
  • Карамелизиран лук с масло и вино Карамелизиран лук с масло и вино
5.0/5 2 оценки

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120
39.90лв. 33.92лв. / 17.34 €

СУОНСЪН КОРДИЦЕПС капсули 600 мг * 120

ПРОМО
НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90
50.00лв. / 25.56 €

НАУ ФУДС БЕТА ГЛЮКАН капсули 100 мг * 90

МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY
54.20лв. / 27.71 €

МИКО ДИФЕНС капсули 555 мг * 60 NATURE'S WAY

СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50
105.00лв. / 53.69 €

СОЛГАР РЕЙШИ ШИЙТАКЕ МEЙТАКЕ капсули * 50

МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР
64.00лв. / 32.72 €

МЕЙТАКЕ ЕКСТРАКТ 30% ПОЛИЗАХАРИДИ капсули * 60 ДР. БИОМАСТЕР

МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР
38.00лв. / 19.43 €

МЕЙТАКЕ прах 100 гр. ДР. БИОМАСТЕР

Коментари към Свински пържоли с гъби и лук на тиган

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свински пържоли с гъби и лук на тиган
    www.framar.bg 
    на 14 August 2025 в 13:49
    Коментирайте "Свински пържоли с гъби и лук на тиган"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
  • Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
  • Бяло вино – ползи и вреди за здравето
  • Лечебен ефект на алкохолните напитки
  • Ползи и вреди на червения лук
  • Пилешки дробчета с лук
  • Псилоцибин
  • Мандраке, Мандрагора
  • Лучени кръгчета на скара
  • Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Иновативен метод за затваряне на кухина в сърцето предотвратява инсултИновативен метод за затваряне на кухина в сърцето предотвратява инсулт

Иновативен метод за затваряне на кухина в сърцето предотвратява инсулт

от 14 авг 2025г.Прочети повече
Как да разберете дали наистина сте алергични към пеницилинКак да разберете дали наистина сте алергични към пеницилин

Как да разберете дали наистина сте алергични към пеницилин

от 14 авг 2025г.Прочети повече
Как влияе чувствителността към шум на мозъка и тялотоКак влияе чувствителността към шум на мозъка и тялото

Как влияе чувствителността към шум на мозъка и тялото

от 14 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 29 дни, 32 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 34 дни, 3 часа и 54 мин.
Всички

АНКЕТА

Да се увеличи ли потребителската такса за здравноосигурените лица

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

МАТИСЪН АКТИВ МАКА капсули 750 мг * 90

ЕЛЕА ИНТИМЕН ИЗМИВАЩ ГЕЛ ЗА МЪЖЕ 250 мл

ТИТАНИЯ ПЕМЗА КЛАСИК ГОЛЯМА 4 ЦВЯТА модел 3000

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТОМ И ДЖЕРИ ЗА ДЕЦА СОФТ

ТРИМАРТ КСАНТАНОВА ГУМА 300 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

МИЛГАММА N капсули * 20 WORWAG PHARMA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 авг 2025г. в 11:32:41

УРИМИЛ ФОРТЕ МАКС капсули * 30 НАТУРФАРМА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 авг 2025г. в 11:30:56

Трябва ли да отпадне тайната на осиновяването?

Коментар на: Снежана Юрукова от 14 авг 2025г. в 10:52:52

ДИПРОСАЛИК дермален разтвор 0.05% 30 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 авг 2025г. в 10:09:37

МИЛГАММА N капсули * 20 WORWAG PHARMA

Коментар на: Ани от 14 авг 2025г. в 07:17:50
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival