Спагети с гъби, чесън и лук

Необходими продукти:
300 грама спагети
250 грама ароматни гъби по ваш избор
2 скилидки чесън
1 глава лук
целина на вкус
400 грама доматено пюре
1/2 люта чушка
малка връзка магданоз
олио или друга мазнина
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите и ги изпържете в нагорещената мазнина, прибавете намачкания чесън. Когато се изпържат, прехвърлете в подходящ съд и поръсете с нарязан магданоз.
В същата мазнина изпържете лука и целината за около 5 минути. След това прибавете към тях доматеното пюре, нарязаната люта чушка и когато сместа заври, сложете сол на вкус. Намалете котлона, затворете съда с капак и оставете всичко да се задушава още 10 минути.
Сварете спагетите, отцедете водата и прехвърлете в подходящ съд. Полейте ги с готовия сос и най-отгоре изсипете гъбите.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовМИКО ВЕДЖИ прах 400 гр. DXN
Безплатна доставка за България!ХЕРИЦИУМ капсули * 60 DOCTOR NATURE
РАК И ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ - БОРИСЛАВ ПЕЕВ - ДОКТОР БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Ползи и вреди на червения лук
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Псилоцибин
- Сос от печени домати с чесън и босилек
Коментари към Спагети с гъби, чесън и лук