Пълнено цвекло с кафяв ориз и маслини
Необходими продукти:
2 глави сварено червено цвекло
1 чаена чаша сварен кафяв ориз
1 домат
1 сварено яйце
6 маслини
1 супена лъжица зехтин
1/2 лимон
Начин на приготвяне:
Сварете целите глави цвекло, обелете ги и с помощта на лъжица издълбайте вътрешната им част, за да се получат "купички".
Сварете ориза, към него прибавете нарязаните домат, маслини, свареното яйце и подправете плънката със зехтин и прясно изцеден лимонов сок.
Разпределете сместа в зеленчуковите "съдове" и приберете в хладилника за 15 минути.
Ястието е готово. Може да поднесете като гарнитура, предястие или основно.

Добър апетит!
Снимка: koolinar.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
ОСТРОВИТ КОЛАГЕН + ВИТАМИН C вкус МАЯМИ ВАЙБС 400 г
ЛЮКСЕОЛ СЕРУМ ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА РАСТЕЖА НА БРАДАТА 60 мл
МАТИСЪН БИО СОК ОТ ЦВЕКЛО 750 мл
НУТРАВИТА СУПЕР ГРИЙНС КОМПЛЕКС 210 г
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Пълнен праз с кайма (2 варианта)
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Седемдневна оризова диета
- Пълнен шаран със сушени сини сливи и орехи
- Как да се предпазите от синдрома на пържения ориз
Коментари към Пълнено цвекло с кафяв ориз и маслини