Мариновано сирене Фета с маслини

Необходими продукти:
200 грама сирене Фета
50 грама зелени маслини
1 чаена лъжица смляна червена суха чушка
2 - 3 стръка пресен босилек
1 лимон
2 - 3 скилидки чесън
смес от провански билки
зехтин - студено пресован
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, обелете кората на лимона, чесъна нарежете на плочки.
Сложете сиренето в буркан заедно с чесъна, лимонената кора (нарязана на ивици), чушката, листата босилек, маслините и билките. Допълнете буркана със зехтин, затворете го и приберете в хладилника за 1 нощ.
Когато извадите, поднесете с препечени филийки бял хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ПЕКТАМИКС ХОЛЕСТЕРОЛ 400 г
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8 СВЕТЛО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ СЕКСУАЛНИ ПРОБЛЕМИ
НЕИСС БУТЕР ЗА ТЯЛО МОРИНГА И АРГАН 250 мл
МАКЕДА БИОТИКС БАЗОВО МАСЛО ОТ СКВАЛАН 30 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Тутманик
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Маслина (европейска)
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
Коментари към Мариновано сирене Фета с маслини