Мариновано сирене Фета с маслини

Необходими продукти:
200 грама сирене Фета
50 грама зелени маслини
1 чаена лъжица смляна червена суха чушка
2 - 3 стръка пресен босилек
1 лимон
2 - 3 скилидки чесън
смес от провански билки
зехтин - студено пресован
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, обелете кората на лимона, чесъна нарежете на плочки.
Сложете сиренето в буркан заедно с чесъна, лимонената кора (нарязана на ивици), чушката, листата босилек, маслините и билките. Допълнете буркана със зехтин, затворете го и приберете в хладилника за 1 нощ.
Когато извадите, поднесете с препечени филийки бял хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 3 ТЪМНО КАФЯВ
ТРЕНД ЪП ШАМПОАН ЗА СУХА КОСА VEGETABLE MILK 300 мл
ХЕРБАЛКАН МАСЛИНОВИ ЛИСТА тинктура 50 мл
МАСЛИНОВИ ЛИСТА ЕКСТРАКТ капсули * 30 VIRIDIAN
СОУ СИМПЪЛ СТИК SCAR GONE 50 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Тутманик
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Маслина (европейска)
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
Коментари към Мариновано сирене Фета с маслини