Мариновано сирене Фета с маслини
Необходими продукти:
200 грама сирене Фета
50 грама зелени маслини
1 чаена лъжица смляна червена суха чушка
2 - 3 стръка пресен босилек
1 лимон
2 - 3 скилидки чесън
смес от провански билки
зехтин - студено пресован
Начин на приготвяне:
Нарежете сиренето на кубчета, обелете кората на лимона, чесъна нарежете на плочки.

Сложете сиренето в буркан заедно с чесъна, лимонената кора (нарязана на ивици), чушката, листата босилек, маслините и билките. Допълнете буркана със зехтин, затворете го и приберете в хладилника за 1 нощ.

Когато извадите, поднесете с препечени филийки бял хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8.73 КАРАМЕЛ
НЕО КРАТАЛИН капсули * 30 РАМКОФАРМ
МОКРИ КЪРПИ ЕВЕНТ БЕБЕ ЕКСТРА СОФТ 3 В 1 * 84
МАСЛИНА ЛИСТ капсули 500 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
МАСЛО ОТ РИГАН ОРГАНИК 30 мг 30 мл НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Тутманик
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
- Глазура за сладкиши от сирене крема, пудра захар и масло
Коментари към Мариновано сирене Фета с маслини