Царевична каша с пармезан
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши пилешки бульон
- 2 чаени чаши вода
- 1 чаена чаша царевичен грис
- 4 супени лъжици масло
- 1 чаена чаша настърган чедър
- 1/4 чаена чаша настърган пармезан
Начин на приготвяне:
В касерола сложете бульона и водата да заврат, подправени със сол. Намалете температурата на котлона, за да къкри течността и разбъркайте вътре царевичния грис. Оставете да ври, докато течността се абсорбира, а кашата омекне - около 10 минути.
Свалете от котлона, разбъркайте чедъра, пармезана и маслото в царевичната каша. Подправете на вкус.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- МДЛ "Лина" ЕООД, гр. Царево
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Царевична крем супа с бекон
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Картофи с броколи и царевица на фурна
- Царевична каша с банани и мед
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
Коментари към Царевична каша с пармезан