Царевична каша с пармезан
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши пилешки бульон
- 2 чаени чаши вода
- 1 чаена чаша царевичен грис
- 4 супени лъжици масло
- 1 чаена чаша настърган чедър
- 1/4 чаена чаша настърган пармезан
Начин на приготвяне:
В касерола сложете бульона и водата да заврат, подправени със сол. Намалете температурата на котлона, за да къкри течността и разбъркайте вътре царевичния грис. Оставете да ври, докато течността се абсорбира, а кашата омекне - около 10 минути.
Свалете от котлона, разбъркайте чедъра, пармезана и маслото в царевичната каша. Подправете на вкус.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
ПРОМОКОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 8 V ВЕНЕЦИАНСКО РУСО
ПРОМОЦАРЕВИЧНА КОСА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 N СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ПРОМОПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО С УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ ПРОТИВ СТРИИ 150 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
- Консервирана царевица (кочани)
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Хрупкави карамелизирани пуканки
- Царевична запеканка със спанак
- Царевица с масло, пармезан и чесън
Коментари към Царевична каша с пармезан