Начало Хранене Рецепти Супи Каши и супи от зърнени и бобови култури Царевична каша с пармезан

Царевична каша с пармезан

Царевична каша с пармезан - изображение

Необходими продукти:

  • 2 чаени чаши пилешки бульон
  • 2 чаени чаши вода
  • 1 чаена чаша царевичен грис
  • 4 супени лъжици масло
  • 1 чаена чаша настърган чедър
  • 1/4 чаена чаша настърган пармезан

Начин на приготвяне:

В касерола сложете бульона и водата да заврат, подправени със сол. Намалете температурата на котлона, за да къкри течността и разбъркайте вътре царевичния грис. Оставете да ври, докато течността се абсорбира, а кашата омекне - около 10 минути.

Свалете от котлона, разбъркайте чедъра, пармезана и маслото в царевичната каша. Подправете на вкус.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиЗдравни съветиХрани и ястияДиетиЛюбопитноНовиниБотаника