Царевична каша с пармезан

Необходими продукти:
- 2 чаени чаши пилешки бульон
- 2 чаени чаши вода
- 1 чаена чаша царевичен грис
- 4 супени лъжици масло
- 1 чаена чаша настърган чедър
- 1/4 чаена чаша настърган пармезан
Начин на приготвяне:
В касерола сложете бульона и водата да заврат, подправени със сол. Намалете температурата на котлона, за да къкри течността и разбъркайте вътре царевичния грис. Оставете да ври, докато течността се абсорбира, а кашата омекне - около 10 минути.
Свалете от котлона, разбъркайте чедъра, пармезана и маслото в царевичната каша. Подправете на вкус.
За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: delish.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
БИОТЕЧ КАРБО X 1000 г ОВКУСЕН
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА КРАСИВО ТЯЛО * 20 БИЛКОКООП
ПАЛМЪРС ТЪМИ БЪТЪР КРЕМ ЗА ТЯЛО ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ ПРОТИВ СТРИИ 125 гр.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
ОСТРОВИТ ЦАРЕВИЧНО БРАШНО 1000 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Супи
- Каши и супи от зърнени и бобови култури
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Как да защитим дома си от мравките с помощта на царевично брашно?
- Варианти за отслабване с царевица (варена, консервирана или царевична каша)
- Варена царевица в прясно мляко и масло
- Използвайте 3 лесни начина, за да премахнете милиумите по кожата
- Царевица на скара с лютив сос
- Подобрете зрението си с царевица
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Ориз с царевица и моркови
Коментари към Царевична каша с пармезан