Запеканка от царевица

Необходими продукти:
900 грама царевица от консерва
2 яйца
300 милилитра прясно мляко
60 грама пшенично брашно
300 милилитра сметана с масленост 35%
1/2 чаена лъжица бакпулвер
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с тел за тази цел. Постепенно добавете останалите продукти, без да спирате да разбивате.
Загрейте фурната до 190 градуса. Подмажете подходяща форма с масло и в нея изсипете получената смес. Печете в продължение на около час.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
ХИП ПЮРЕ ФИНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ С ПУЕШКО МЕСО 220 г
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 G ЗЛАТНО КЕСТЕНЯВО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Хлебен пудинг
- Хлебна запеканка с крема сирене, боровинки и лимон
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Откритие на лечебните бактерии и свойства на киселото мляко през 1905 година, 1 част
- Студено мляко с шоколад
- Направете си хидратираща маска за коса от кисело мляко и кокосово масло
- Полента със сирена и гъби
Коментари към Запеканка от царевица