Запеканка от царевица
Необходими продукти:
900 грама царевица от консерва
2 яйца
300 милилитра прясно мляко
60 грама пшенично брашно
300 милилитра сметана с масленост 35%
1/2 чаена лъжица бакпулвер
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с тел за тази цел. Постепенно добавете останалите продукти, без да спирате да разбивате.
Загрейте фурната до 190 градуса. Подмажете подходяща форма с масло и в нея изсипете получената смес. Печете в продължение на около час.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР СОЙН & БОЯ ЗА КОСА № 10 А СВЕТЛО ПЕПЕЛНО РУСО
ПРОМОКОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 8 V ВЕНЕЦИАНСКО РУСО
ПРОМОЦАРЕВИЧНА КОСА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 N СВЕТЛО КЕСТЕНЯВО
ПРОМОПАЛМЪРС ОВЛАЖНЯВАЩО ОЛИО С УСПОКОЯВАЩ ЕФЕКТ ПРОТИВ СТРИИ 150 мл.
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 9 R ОГНЕНО ЧЕРВЕНО
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Вредна ли е лактозата?
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
Коментари към Запеканка от царевица