Запеканка от царевица
Необходими продукти:
900 грама царевица от консерва
2 яйца
300 милилитра прясно мляко
60 грама пшенично брашно
300 милилитра сметана с масленост 35%
1/2 чаена лъжица бакпулвер
1/2 чаена лъжица сол
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с тел за тази цел. Постепенно добавете останалите продукти, без да спирате да разбивате.
Загрейте фурната до 190 градуса. Подмажете подходяща форма с масло и в нея изсипете получената смес. Печете в продължение на около час.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 4 N НАТУРАЛНО КЕСТЕНЯВО
БАТЕРИ НУТРИШЪН ВИТАРГО 2 кг
ЧАЙ ЦЯР ПРИ БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ филтър * 30
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 6 А ТЪМНО ПЕПЕЛЯВО РУСО
КОЛОР & СОЙН БОЯ ЗА КОСА № 5 M СВЕТЛО МАХАГОНОВО КЕСТЕНЯВО
АРОМАНДИСЕ ЕРИТРИТОЛ (ОТ ЦАРЕВИЦА) 300 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди от консумацията на царевица
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Царевичен грис (царевична каша) – какви са ползите за здравето
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да изберем и сварим вкусна царевица
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Какво представлява лактозата - ползи и непоносимост
Коментари към Запеканка от царевица