Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Сосове, глазури, сиропи и подправки Млечни и сметанови Сос от крем-фреш с рибен бульон и шафран

Сос от крем-фреш с рибен бульон и шафран

от 04 яну 2019г.
Сос от крем-фреш с рибен бульон и шафран - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 300 милилитра рибен бульон
  • 1 голяма глава шалот лук
  • 2 супени лъжици крем фреш (много гъста заквасена сметана с масленост над 28%)
  • 3 супени лъжици масло
  • голяма щипка шафранови нишки
  • прясно смлян черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Накълцайте ситно шалота, изпържете го в 1 супена лъжица от кравето масло за 5 минути (на несилен огън). След това налейте рибения бульон и гответе още 10 минути.

Тогава прибавете крем фреша, подсолете, поръсете с черен пипер на вкус и нека сместа остане върху котлона още 3-4 минути.

След това отстранете от огъня и сложете счуканите шафранови нишки и останалото масло. Затворете съда с капак, изчакайте 15-20 минути (сосът да бъде на топло), разбъркайте отново и тогава поднесете.

Сосът е отлично допълнение към всякакви рибени ястия, които нямат свой сос. Сервира се горещ.


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gastronom.ru

Още по темата:
  • Риба със зеленчуци и сос в гърне Риба със зеленчуци и сос в гърне
  • Рибени ноазети в ароматен сос с чесън и лимонов сок Рибени ноазети в ароматен сос с чесън и лимонов сок
  • Риба в зеленчуков сос Риба в зеленчуков сос
  • Печена риба в сметанов сос Печена риба в сметанов сос
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
7.95лв. / 4.06 €

ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл

АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
19.96лв. / 10.21 €

АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г

АРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
16.70лв. / 8.54 €

АРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г
12.00лв. / 6.14 €

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН 100% СОС ОТ ФЪСТЪЧЕНО МАСЛО 250 г

Коментари към Сос от крем-фреш с рибен бульон и шафран

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Сос от крем-фреш с рибен бульон и шафран
    www.framar.bg 
    на 10 November 2025 в 01:38
    Коментирайте "Сос от крем-фреш с рибен бульон и шафран"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Сосове, сиропи, глазури и подправки
  • Млечни и сметанови сосове
  • Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
  • Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
  • Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
  • Как да приготвите перфектната риба на скара
  • Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
  • Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
  • Морски костур с горчица в орехова панировка
  • Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
  • Сос от сирена с прясно мляко и лук
  • Филе от риба на тиган с масло и билки
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
ДерматомиозитДерматомиозит

Дерматомиозит

от 09 ное 2025г.Прочети повече
Ешерихия коли в суровото месо може да причини инфекция на пикочните пътищаЕшерихия коли в суровото месо може да причини инфекция на пикочните пътища

Ешерихия коли в суровото месо може да причини инфекция на пикочните пътища

от 07 ное 2025г.Прочети повече
Излагането на светлина през нощта повишава риска от сърдечносъдови заболяванияИзлагането на светлина през нощта повишава риска от сърдечносъдови заболявания

Излагането на светлина през нощта повишава риска от сърдечносъдови заболявания

от 07 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 9 дни, 14 часа и 35 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 19 дни, 10 часа и 47 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АКТЕЛСАР ДУО таблетки 80 мг/5 мг * 28 ТЕВА

ВЛИВАКТИВ Ag ПРЕВРЪЗКА С АКТИВЕН ВЪГЛЕН И СРЕБРО, ТЪНКА 10 х 10 см * 1

ВИТАЛЕРС L-ЦИТРУЛИН прах 500 г

БЕВИМ таблетки 10 мг * 28

ТИНКТУРА АНТИСТРЕС 100 мл ДР. БИОМАСТЕР

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ЦИЛОКСАН капки за очи и уши, разтвор 3 mg / ml * 5 мл АЛКОН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 ное 2025г. в 16:57:22

B96.1 Klebsiella pneumoniaе [K. pneumoniaе] като причина за болести, класифицирани другаде

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 ное 2025г. в 16:57:06

ЦИЛОКСАН капки за очи и уши, разтвор 3 mg / ml * 5 мл АЛКОН

Коментар на: Алекс от 07 ное 2025г. в 16:56:44

БЕТАСЕРК таблетки 24 мг * 20 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 07 ное 2025г. в 16:53:57

B96.1 Klebsiella pneumoniaе [K. pneumoniaе] като причина за болести, класифицирани другаде

Коментар на: Зора Иванова от 07 ное 2025г. в 16:50:07
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival