Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб

Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб

от 22 фев 2019г.
Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 4 пилешки бутчета без кост

За плънката:

  • 1 връзка магданоз
  • 1-2 неголеми филии бял хляб
  • 1/4 чаена чаша пармезан (или кашкавал)
  • 1 супена лъжица настъргана лимонова кора
  • по 1/4 чаена лъжица смлян черен пипер и сол

 

Начин на приготвяне:

Изсушете леко хляба във фурната или използвайте тостер за целта. Натрошете филиите или смелете в блендер.

Смесете трохите с настърганите пармезан и лимонова кора, накълцания магданоз и подправете.

Разделете плънката на 4 равни части и я разпределете под кожата на бутчетата. Подсолете ги, поръсете с черен пипер и подредете в тава.

Изпечете в сгорещена на 230 градуса фурна за около половин час (докато кожата стане хрупкава).

Поднесете готовите бутчета с гарнитура от пресни зеленчуци.

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim.ru

Още по темата:
  • Домашен пилешки колбас с чесън и желатин Домашен пилешки колбас с чесън и желатин
  • Макарони с мариновани пилешки бутчета и кашкавал на фурна Макарони с мариновани пилешки бутчета и кашкавал на фурна
  •  Пилешко желе с шунка и зеленчуци Пилешко желе с шунка и зеленчуци
  • Желирани пилешки валентинки Желирани пилешки валентинки
5.0/5 1 оценка

Коментари към Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб
    www.framar.bg 
    на 16 June 2025 в 13:02
    Коментирайте "Пилешки бутчета с плънка от пармезан и хляб"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Пилешки рулца с плънка от топено сирене и гъби
  • Пилешка яхния със спанак и картофи
  • Задушени бутчета на тиган с ароматни подправки
  • Пилешка яхния с вино, пресни картофи и млечен чесън
  • Печени бутчета в сос от кисело мляко и подправки
  • Пилешки бутчета с елда, моркови и кашкавал
  • Пилешки бутчета с карамелизиран лук и ябълки
  • Пиле с аспержи, картофи, гъби и млечен сос
  • Печени пилешки бутчета в мед и соев сос
  • Домашен пилешки колбас с чесън и желатин
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Готови смеси за домашен хляб. Кои са добри?

преди 2006 дни, 2 часа и 12 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2090 дни, 21 часа и 15 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Прием в болница - какво заплаща НЗОК, какви документи са необходими и колко продължава болничният престой

преди 2 дни, 20 часа и 46 мин.

Психотест за оръжие в България: Какво представлява и формалност ли е?

преди 3 дни, 3 часа и 47 мин.

Фармацевтични дни на кариерата - 21 юни, 2025 година - НДК

преди 6 дни, 20 часа и 4 мин.

Бедечка фест - На зелено 3 - 20-22 юни, 2025 година

преди 7 дни, 19 часа и 29 мин.
Всички

АНКЕТА

Готови ли сте у дома да полагате грижа за болен роднина?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПИЗ БУИН AFTER SUN ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН ЗА СЛЕД СЛЪНЦЕ 200 мл

Е ЛЕК ХАТОНА КИМИДЕРМ С МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 30 мл

Е ЛЕК ХАТОНА ОВЕДЕРМ С МАСЛО ОТ ОВЕС 50 мл

Е ЛЕК ХАТОНА КОНАДЕРМ С КОНОПЕНО МАСЛО ПРИ МНОГО СУХА КОЖА 50 мл

Е ЛЕК МЕХЛЕМ ЗА НОСЛЕ 20 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СОРБИФЕР ДУРУЛЕС таблетки 320 мг * 30 ЕГИС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юни 2025г. в 12:26:25

КЛЕЕВА ТИНКТУРА 30 % 25 мл ХИГИТЕСТ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юни 2025г. в 12:25:20

ДЕТРАЛЕКС таблетки 500 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юни 2025г. в 12:22:16

ЕМАНЕРА капсули 20 мг * 14 KRKA

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юни 2025г. в 12:20:43

НЕОЛЕКСАН SR таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 16 юни 2025г. в 12:18:46
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival