Омлет с тиква, кашкавал и чесън

Необходими продукти:
- 150 грама тиква
- 2 глави средно големи глави лук
- 3 яйца
- 50 милилитра прясно мляко
- кашкавал на вкус
- 1 скилидка чесън (по желание)
- подправки на вкус
- олио или масло за пържене
Начин на приготвяне:
Лука нарежете на полукръгчета или на едри квадратчета, а тиквата на големи сламки.
Сгорещете предпочитаната мазнина в тиган, в нея изсипете лука, нека се запържи леко и тогава прибавете тиквата. Задушавайте около 3-4 минути.
Разбийте яйцата с млякото в купа, подправете.
Сложете ситно нарязана скилидка чесън (ако ще използвате) при зеленчуците и ги залейте с яйцата.
Затворете тигана с капак, намалете температурата на котлона и изпечете до желаната готовност.
Разрежете омлета на парчета, поръсете с рендосан кашкавал и добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: w-say.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Омлет с шунка, домати и кашкавал
- Омлет с гъби и зеленчуци
- Мини омлети-мъфини с различни плънки
- Яйчено руло с топено сирене и чесън
- Омлет с пилешко месо
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Кайгана - омлет по турски
- Сладкиш с тиква, орехи и шоколадова глазура
- Тиква "спагети" с чесън, сирена и сметана
Коментари към Омлет с тиква, кашкавал и чесън