Омлет с тиква, кашкавал и чесън

Необходими продукти:
- 150 грама тиква
- 2 глави средно големи глави лук
- 3 яйца
- 50 милилитра прясно мляко
- кашкавал на вкус
- 1 скилидка чесън (по желание)
- подправки на вкус
- олио или масло за пържене
Начин на приготвяне:
Лука нарежете на полукръгчета или на едри квадратчета, а тиквата на големи сламки.
Сгорещете предпочитаната мазнина в тиган, в нея изсипете лука, нека се запържи леко и тогава прибавете тиквата. Задушавайте около 3-4 минути.
Разбийте яйцата с млякото в купа, подправете.
Сложете ситно нарязана скилидка чесън (ако ще използвате) при зеленчуците и ги залейте с яйцата.
Затворете тигана с капак, намалете температурата на котлона и изпечете до желаната готовност.
Разрежете омлета на парчета, поръсете с рендосан кашкавал и добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: w-say.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ОМЛЕТ 520 гр.
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ЗА ЧРЕВНАТА МИКРОФЛОРА 100 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ВИАМЕА капсули * 4
ТЕЧЕН САПУН-ПЯНА ЗА РЪЦЕ ПАПИЛИОН ТИКВА 500 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Тиква, Кюрбисия
- Омлет от нахут (без яйца)
- Панирана тиква
- Тиквен сладкиш с мед и орехи
- Отворен омлет с кейл, зелен лук и домати
- Тиквен щрудел с орехи и канела
- Омлет с кисело мляко и зеленчуци
- Рецепти за пълнена тиква с кайма и свинско месо
- Руло от яйца, шунка и сирене крема
Коментари към Омлет с тиква, кашкавал и чесън