Омлет с тиква, кашкавал и чесън

Необходими продукти:
- 150 грама тиква
- 2 глави средно големи глави лук
- 3 яйца
- 50 милилитра прясно мляко
- кашкавал на вкус
- 1 скилидка чесън (по желание)
- подправки на вкус
- олио или масло за пържене
Начин на приготвяне:
Лука нарежете на полукръгчета или на едри квадратчета, а тиквата на големи сламки.
Сгорещете предпочитаната мазнина в тиган, в нея изсипете лука, нека се запържи леко и тогава прибавете тиквата. Задушавайте около 3-4 минути.
Разбийте яйцата с млякото в купа, подправете.
Сложете ситно нарязана скилидка чесън (ако ще използвате) при зеленчуците и ги залейте с яйцата.
Затворете тигана с капак, намалете температурата на котлона и изпечете до желаната готовност.
Разрежете омлета на парчета, поръсете с рендосан кашкавал и добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: w-say.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИО КЛИНЗИНГ КОМПЛЕКС сироп 250 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
ПРОСТАТИЛ МАКС капсули * 30 ФИТОФАРМА
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
НЕЙЧЪРС ЕЙД САО ПАЛМЕТО КОМПЛЕКС таблетки 160 мг * 60
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Фритата с бекон и спанак
- Тиква, Кюрбисия
- Сладък хляб с нахут, тиква и банан
- Хумус от тиква с лешници и таханова паста
- Омлет с брашно, магданоз и чесън
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Печена солена тиква
- Тиквени бисквитки с орехи
- Омлет със зеленчуци
Коментари към Омлет с тиква, кашкавал и чесън