Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто

Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто

Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто - изображение

Необходими продукти:

  • 6 яйца
  • 150 грама гъби
  • 150 грама бекон (или шунка)
  • 100 грама кашкавал
  • 200 грама бутер тесто
  • връзка магданоз
  • 30 грама масло
  • сол, черен пипер


Начин на приготвяне:

Изпържете гъбите до готовност в маслото. Към тях прибавете нарязания на кубчета бекон, пържете няколко минути.

гъби

Настържете кашкавала, магданоза наситнете.

Чукнете яйцата (оставете единия от жълтъците за намазване на рулото) в купа, изсипете магданоза и кашкавала при тях, разбийте с тел.

яйца

Изсипете тази смес в тигана с гъбите и бекона и пържете до готовност. Подправете с черен пипер и сол на вкус. Плънката за рулото е готова.

яйца

Размразете бутер тестото, разточете го под формата на правоъгълник и сложете в тава. Направете разрези от двете страни по дължината, както е показано на следващата снимка.

бутер тесто

В средата разпределете пълнежа и го затворете с лентите тесто, оформяйки плитка.

плънка

бутер тесто

Намажете повърхността с отделения по-рано жълтък и изпечете рулото за 20 минути във фурната (на средна температура, 180 градуса).

Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто

Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто

Да ви е вкусно!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-legko.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиАнкетиЛюбопитноНовиниХранене при...ВидеоДиетиАлт. медицина