Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
Необходими продукти:
- 6 яйца
- 150 грама гъби
- 150 грама бекон (или шунка)
- 100 грама кашкавал
- 200 грама бутер тесто
- връзка магданоз
- 30 грама масло
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Изпържете гъбите до готовност в маслото. Към тях прибавете нарязания на кубчета бекон, пържете няколко минути.

Настържете кашкавала, магданоза наситнете.
Чукнете яйцата (оставете единия от жълтъците за намазване на рулото) в купа, изсипете магданоза и кашкавала при тях, разбийте с тел.

Изсипете тази смес в тигана с гъбите и бекона и пържете до готовност. Подправете с черен пипер и сол на вкус. Плънката за рулото е готова.

Размразете бутер тестото, разточете го под формата на правоъгълник и сложете в тава. Направете разрези от двете страни по дължината, както е показано на следващата снимка.

В средата разпределете пълнежа и го затворете с лентите тесто, оформяйки плитка.


Намажете повърхността с отделения по-рано жълтък и изпечете рулото за 20 минути във фурната (на средна температура, 180 градуса).


Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-legko.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Банички със сирене
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
Коментари към Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто