Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто

Необходими продукти:
- 6 яйца
- 150 грама гъби
- 150 грама бекон (или шунка)
- 100 грама кашкавал
- 200 грама бутер тесто
- връзка магданоз
- 30 грама масло
- сол, черен пипер
Начин на приготвяне:
Изпържете гъбите до готовност в маслото. Към тях прибавете нарязания на кубчета бекон, пържете няколко минути.
Настържете кашкавала, магданоза наситнете.
Чукнете яйцата (оставете единия от жълтъците за намазване на рулото) в купа, изсипете магданоза и кашкавала при тях, разбийте с тел.
Изсипете тази смес в тигана с гъбите и бекона и пържете до готовност. Подправете с черен пипер и сол на вкус. Плънката за рулото е готова.
Размразете бутер тестото, разточете го под формата на правоъгълник и сложете в тава. Направете разрези от двете страни по дължината, както е показано на следващата снимка.
В средата разпределете пълнежа и го затворете с лентите тесто, оформяйки плитка.
Намажете повърхността с отделения по-рано жълтък и изпечете рулото за 20 минути във фурната (на средна температура, 180 градуса).
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-legko.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Баница с лапад и сирене
- Банички със сирене
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Бутер кошнички със спанак и сирене
Коментари към Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто