Руло с колбас, крема сирене и яйца

Необходими продукти:
300 грама колбас по избор
200 грама крема сирене
150 грама кашкавал
2 чушки
5 яйца + 1 жълтък
бутер тесто
сол и пипер на вкус
връзка зелен лук
сусам
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 375 градуса. Нарежете тестото на средни триъгълници и ги подредете върху плота (масата) под формата на кръг, застъпвайки ги леко един за друг, така че в средата да се образува празен кръг. Притиснете силно краищата, за да не се разпадне фигурата.
Задушете колбаса с нарязаните лук и чушки за 3 - 5 минути.
В отделен съд разбъркайте 5-те яйца със сол и пипер на вкус, изпържете ги, бъркайки непрекъснато. След това прибавете към тях запържения колбас с лука и крема сиренето. Разбъркайте всичко добре. Поръсете тестото с настърган кашкавал и отгоре равномерно разположете получената плънка. Навийте руло, като плънката трябва да се вижда между триъгълниците от тесто. Намажете рулото с жълтъка и поръсете със семена сусам.
Печете в продължение на 20 - 25 минути, докато се образува златиста коричка.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Отворена баница със сирене и билки
- Банички със сирене
- Рецепти за дърпана баница със сирене
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Баница от стар хляб, шунка и кашкавал
- Бутер фунийки с пухкав млечен крем
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Бутер рулца с тиква, канела и сирене крема
Коментари към Руло с колбас, крема сирене и яйца