Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Закуска от бутер тесто с яйца, бекон и пармезан

Закуска от бутер тесто с яйца, бекон и пармезан

Закуска от бутер тесто с яйца, бекон и пармезан - изображение

Необходими продукти:

  • 200-300 грама бутер тесто
  • яйца (колкото е броят на бетер основите)
  • няколко парчета бекон
  • пармезан на вкус
  • копър, босилек, магданоз и други подправки

 

Начин на приготвяне:

Разточете тестото, нарежете го на квадрати с ширина 7-10 сантиметра и ги подредете в покрита с лист пергамент тава. По краищата на квадратите направете бордове, прегъвайки тестото (височината им да бъде около сантиметър), така ще се образува пространство, което да запълните с останалите продукти.

Върху всяка бутер основа чукнете по едно яйце и сложете по няколко парченца бекон. Подсолете, поръсете с нарязаните зелени подправки и смлян черен пипер, след което покрийте плънката с настърган пармезан (може да го замените с друг вид подходящо сирене/кашкавал).

Изпечете закуските за 10-15 минути във фурна, сгорещена до 200 градуса.

Добър апетит!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lifehacker.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЗдравни съветиРецептиХранене при...СнимкиЛайфстайлНовиниСпорт