Закуска от бутер тесто с яйца, бекон и пармезан

Необходими продукти:
- 200-300 грама бутер тесто
- яйца (колкото е броят на бетер основите)
- няколко парчета бекон
- пармезан на вкус
- копър, босилек, магданоз и други подправки
Начин на приготвяне:
Разточете тестото, нарежете го на квадрати с ширина 7-10 сантиметра и ги подредете в покрита с лист пергамент тава. По краищата на квадратите направете бордове, прегъвайки тестото (височината им да бъде около сантиметър), така ще се образува пространство, което да запълните с останалите продукти.
Върху всяка бутер основа чукнете по едно яйце и сложете по няколко парченца бекон. Подсолете, поръсете с нарязаните зелени подправки и смлян черен пипер, след което покрийте плънката с настърган пармезан (може да го замените с друг вид подходящо сирене/кашкавал).
Изпечете закуските за 10-15 минути във фурна, сгорещена до 200 градуса.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: lifehacker.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Захарни бутер кифлички
- Банички с гъби, кашкавал и зелен лук
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Спаначени бутер рулца с рикота
- Баница с плънка от кайма и лук
- Вити банички със сирене от домашни кори
- Баница с риба и лук
- Баница със зеле и копър
- Отворена баница с печени домати и сирена
- Зеленчуков киш с пилешко и бекон
Коментари към Закуска от бутер тесто с яйца, бекон и пармезан