Банички от лаваш с кашкавал и магданоз

Необходими продукти:
3 тънки листа лаваш
100 грама кашкавал
магданоз на вкус
3 яйца
сол на вкус
черен пипер на вкус
масло за печене
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала, магданоза накълцайте ситно.
Разбийте яйцата и разпределете по едно върху всеки лист тесто. След това поръсете с настърган кашкавал, магданоз и подправете на вкус.
Затворете плънката, сгъвайки лаваша под формата на триъгълник.
Изпечете баничките в нагорещен тиган с масло, докато станат златисти от двете страни.
Може да използвате точени кори за тази рецепта, с тях също се получава вкусно и бързо.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Баница с лук, домати и кашкавал
- Баница с майонеза, шунка и кашкавал
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Баница от бутер тесто с бекон и зеленчуци
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
- Банички с гъби, кашкавал и зелен лук
Коментари към Банички от лаваш с кашкавал и магданоз