Банички от лаваш с кашкавал и магданоз

Необходими продукти:
3 тънки листа лаваш
100 грама кашкавал
магданоз на вкус
3 яйца
сол на вкус
черен пипер на вкус
масло за печене
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала, магданоза накълцайте ситно.
Разбийте яйцата и разпределете по едно върху всеки лист тесто. След това поръсете с настърган кашкавал, магданоз и подправете на вкус.
Затворете плънката, сгъвайки лаваша под формата на триъгълник.
Изпечете баничките в нагорещен тиган с масло, докато станат златисти от двете страни.
Може да използвате точени кори за тази рецепта, с тях също се получава вкусно и бързо.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Банички с гъби, кашкавал и зелен лук
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Баница с плънка от кайма и лук
- Вити банички със сирене от домашни кори
- Баница с риба и лук
- Баница със зеле и копър
- Отворена баница с печени домати и сирена
- Зеленчуков киш с пилешко и бекон
- Отворена баница със сирене и билки
- Бухтички
Коментари към Банички от лаваш с кашкавал и магданоз