Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
Необходими продукти:
3 тънки листа лаваш
100 грама кашкавал
магданоз на вкус
3 яйца
сол на вкус
черен пипер на вкус
масло за печене
Начин на приготвяне:
Настържете кашкавала, магданоза накълцайте ситно.
Разбийте яйцата и разпределете по едно върху всеки лист тесто. След това поръсете с настърган кашкавал, магданоз и подправете на вкус.
Затворете плънката, сгъвайки лаваша под формата на триъгълник.
Изпечете баничките в нагорещен тиган с масло, докато станат златисти от двете страни.
Може да използвате точени кори за тази рецепта, с тях също се получава вкусно и бързо.
Добър апетит!
Снимки: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Лаваш Дина е носталгия по детството и желание за експеримент, потвърдено успешен
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Банички със сирене
- Пица от лаваш с 4 сирена (на тиган)
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Пирожки от хляб лаваш и плънка от кисело зеле с кайма
Коментари към Банички от лаваш с кашкавал и магданоз