Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз

Необходими продукти:
няколко листа лаваш
200 грама заквасена сметана
1 яйце
500 грама извара (може сирене)
магданоз на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Застелете дъното на тава с хартия за печене. Нарежете листата лаваш на няколко еднакви по размер парчета. Сложете лист от тестото в подготвения съд, намажете го със смес от разбитото яйце и сметаната, разпределете равномерно малко от плънката, направена от намачканата с вилица извара и нарязания магданоз. Покрийте с втори лист тесто, отново сложете плънка, повторете процедурата още 2 пъти и намажете повърхността и страните със сметаново-яйчената смес. По същия начин пригответе няколко банички.
Изпечете във фурната в продължение на около 30 минути при 200 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА МАГДАНОЗ + ХРОМ 50 мл
НовЧЕСЪН капсули 250 мг * 60 ФИТОФАРМА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ХЕРБАЛКАН АДРЕНАЛ БАЛАНС тинктура 50 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Отглеждане на магданоз
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Банички със сирене
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Магданоз
- Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
- Ползи от консумацията на извара
Коментари към Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз