Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз

Необходими продукти:
няколко листа лаваш
200 грама заквасена сметана
1 яйце
500 грама извара (може сирене)
магданоз на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Застелете дъното на тава с хартия за печене. Нарежете листата лаваш на няколко еднакви по размер парчета. Сложете лист от тестото в подготвения съд, намажете го със смес от разбитото яйце и сметаната, разпределете равномерно малко от плънката, направена от намачканата с вилица извара и нарязания магданоз. Покрийте с втори лист тесто, отново сложете плънка, повторете процедурата още 2 пъти и намажете повърхността и страните със сметаново-яйчената смес. По същия начин пригответе няколко банички.
Изпечете във фурната в продължение на около 30 минути при 200 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
МАТИСЪН БИЛКОВ ЧАЙ АЛКА-БАЛАНС филтър * 25
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
КИДНИ БЛАДЪР капсули 465 мг * 100 NATURE'S WAY
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Шоколадов кекс с крем от извара и глазура
- Банички с гъби, кашкавал и зелен лук
- Оризово-шоколадов десерт с извара, мед и стафиди
- Великденски кифлички Зайчета от тесто с извара
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Сос от извара и сметана със зелен лук
- Освежаваща билкова напитка
- Баница с плънка от кайма и лук
- Вити банички със сирене от домашни кори
Коментари към Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз