Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз

Необходими продукти:
няколко листа лаваш
200 грама заквасена сметана
1 яйце
500 грама извара (може сирене)
магданоз на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Застелете дъното на тава с хартия за печене. Нарежете листата лаваш на няколко еднакви по размер парчета. Сложете лист от тестото в подготвения съд, намажете го със смес от разбитото яйце и сметаната, разпределете равномерно малко от плънката, направена от намачканата с вилица извара и нарязания магданоз. Покрийте с втори лист тесто, отново сложете плънка, повторете процедурата още 2 пъти и намажете повърхността и страните със сметаново-яйчената смес. По същия начин пригответе няколко банички.
Изпечете във фурната в продължение на около 30 минути при 200 градуса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
СУОНСЪН МАГДАНОЗ капсули 650 мг * 90
ПРОМОБИОХЕРБА ВОДНИ КАПСУЛИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ * 100
МАГДАНОЗ капсули 450 мг * 100 NATURE'S WAY
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ЗА ОТСЛАБВАНЕ 280 г
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Домашна апетитка с патладжани, домати, чесън и магданоз
- Банички със сирене
- Отглеждане на магданоз
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
- Крем-десерт от извара със сметана и плодове
Коментари към Банички от лаваш с плънка от извара и магданоз