Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал

Необходими продукти:
1 лист лаваш
50 грама кашкавал
1 яйце
1 супена лъжица масло
смлян черен пипер на вкус
Увеличете съответните количества на продуктите в зависимост от броя банички, които искате да направите.
Начин на приготвяне:
Използвайте тънък лист лаваш с диаметър около 20 сантиметра. В средата му чукнете суровото яйце и го разпределете с помощта на вилица по цялата повърхност.
След това поръсете с настъргания кашкавал и подправете със смлян черен пипер на вкус.
Сгънете тестото, оформяйки триъгълник.
Изпечете до златисто в тиган, в който сте разтопили лъжица масло.
Добър апетит!
Снимки: sovkusom.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Баница с лук, домати и кашкавал
- Тутманик
- Баница с майонеза, шунка и кашкавал
- Банички на тиган с масло, сирене и шунка
- Питка от кашкавал с яйца и сметана (на тиган)
Коментари към Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал