Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко

Необходими продукти:
- 3 тънки листа лаваш
- 5 яйца
- 200 грама сирене или кашкавал
- 4 супени лъжици олио
- 250 милилитра прясно мляко
- сол, копър, черен пипер
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата с прясното мляко, добавете настърганото сирене/кашкавал, нарязания копър и налейте олиото. Подправете сместа с черен пипер, подсолете и добавете листата лаваш, които преди това накъсайте.
Разбъркайте, изсипете в тава и изпечете до готовност (около 25-30 минути на 185 градуса).
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim-doma.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Баници
- Банички с гъби, кашкавал и зелен лук
- Бутер баница с бекон, яйца и лук
- Баница с плънка от кайма и лук
- Вити банички със сирене от домашни кори
- Баница с риба и лук
- Баница със зеле и копър
- Отворена баница с печени домати и сирена
- Зеленчуков киш с пилешко и бекон
- Отворена баница със сирене и билки
- Бухтички
Коментари към Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко